Boek over de overgang isa hoes

Mijn vader ,die na 45 jaar gescheiden te hebben geleefd van mijn moeder weer bij haar terug is, heeft dat gelezen. Marianne 3 januari Ik raad dit product aan. Wij zoeken manieren om zo lang mogelijk fit, happy en fysiek sterk te blijven.

Log hier in. Mandy69 28 mei Ik raad dit product aan. Praktisch Heldere uitleg Inspirerend herkenning. Anika11 Groningen 27 april Ik raad dit product aan. Geschreven bij Te lijf Leuk geschreven informatief boek. Als je aan het begin zit van de overgang, of twijfelt is dit al overgang, dan is het een erg fijn boek met herkenbare stukken.

Hierin geeft ze handige tips: zo kom je een stuk soepeler de overgang door.

Te lijf: de kunst van het mooi ouder worden, boek over de overgang isa hoes, Isa Hoes en Medina Schuurman In dit boek gaan Isa Hoes en Medina Schuurman op zoek naar antwoorden op allerlei vragen rondom de overgang. Lees dit praktische boek voor een duwtje in de rug en volg de zes stappen naar een stralende overgang. Geen idee. Te lijf is een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, kun je ermee beginnen.

Ik sloeg steeds stukken over.

En hopelijk opent dit deuren dat meerdere medici zich in dit vakgebied gaan specialiseren.
  • Voor alle vrouwen een aanraden en misschien ook wel mannen zodat ze begrijpen wat vrouwen in de overgang doormaken. Praktisch Heldere uitleg herkenbaar Grappig.
  • Geschreven bij Te lijf Belangrijk voor veel vrouwen.

NUjij-reacties

Voordelige koop. Geschreven bij Te lijf Goed. Het meest recentste boek van Isa Hoes, Te lijf, gaat over de kunst van het mooi ouder worden. Leuk , makkelijk te lezen boekje over overgangsperikelen.

Kortom er zijn veel leukere, betere en informatievere boeken over de overgang geschreven. Fijne schrijfstijl, leest gemakkelijk weg.

Interessante informatie over de overgang en het ouder worden van ons vrouwen. De overgang als bron van kracht, rebalancing. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen en experimenteren ze onder meer met botox, Christiane Northrup Ben je genteresseerd in het spirituele leven, and. Liefhebbers van Isa Hoes bekeken ook. Zo slecht dat ik mij ziek moest melden van het boek over de overgang isa hoes

Samenvatting

Geschreven bij Te lijf heel boeiend en herkenbaar als je in de overgang zit. Stichting Gezondheid Nederland maakt online gezondheidstrainingen. Leuk geschreven en persoonlijke verhaal. Het stond wekenlang op nummer 1 in De Bestseller 60 en er zijn inmiddels meer dan

Het gevaar is wel dat je er verslaafd aan kan raken, maar daar ben ik mij heel erg bewust van? Matige kwaliteit prijzig. Te theoretisch niet pakkend. Norelien Arnhem 28 mei Ik raad dit product aan. Het is op een leuke manier geschreven en nog nuttig ook.

Isa en Medina

Voor het laatste nieuws en de leukste winacties! Meer net binnen. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Zo lief.

  • Geschreven bij Te lijf Behulpzaam!
  • Lees dan Te lijf: de kunst van het mooi ouder worden.
  • Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.
  • Ghipi 4 december Ik raad dit product aan.

Eindelijk een eerlijk boek over de overgang. Postzegel Loosdrecht 30 augustus Ik raad dit product aan! Bambi92 Vilvoorde 29 januari Ik raad dit product aan. Te theoretisch niet pakkend. Want preventief e. Levering was snel en verzorgd! Geschreven bij Te lijf Ik zat al tijden niet goed in mijn vel.

Amersfoor­ter veroor­deeld voor beledigen schrijver en columnist Özcan Akyol

Stichting Gezondheid Nederland maakt online gezondheidstrainingen. Kan dit niet een uur achter elkaar lezen. Lekker op de bank boek Het meest recentste boek van Isa Hoes, Te lijf, gaat over de kunst van het mooi ouder worden.

Vele eye-openers die afwisselend door de 2 schrijfsters beschreven worden, denk je misschien ook wel dat het aan je relatie ligt? Geschreven bij Te lijf Leuk geschreven en persoonlijke verhaal. Als je niet weet dat het door de overgang komt, gelardeerd met ervaringen van henzelf of anderen.

Auteur: Heleen
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen