Most expensive music video clip

De mijne is nog steeds: roses are FF violets are FF all my base are belong to you. Het meest decadente in de video: Deze is een beetje dramatisch. Lana en ik zijn niet de meest romantische zielen ter wereld, maar we hebben toch een prachtig liefdeslied voor jullie opgenomen.

Elke videoclip kost wat, maar een iconische video is niet in geld uit te drukken. Zeker als Jay Z niet eens de moeite neemt om te stoppen met lachen om zijn reflectie in de spiegel.

Dit zijn de tien duurste clips ooit gemaakt. Wat is jouw favoriete voorbeeld van nerdy romantiek? Voor de gelegenheid hebben we — in één take! Ik dacht dat ze gek geworden was, maar na het zien van deze video, weet ik precies wat ze bedoelt.

Dat zocht XKCD uit:. Er was een tijd dat de muziekindustrie zoveel geld had, dat ze geen idee hadden wat ze ermee moesten. Lady Geek. Wat is jouw favoriete voorbeeld van nerdy romantiek. Arme mensen breken niet expres vazen. Voor de gelegenheid hebben we - in n take, most expensive music video clip.

If an astronaut were to travel to the Moon, an asteroid or Mars on a privately funded spacecraft, the situation would become knottier still, because the United Nations Outer Space Treaty of  applies to countries, not companies or private individuals.
  • Uw enige echte Lady Geek kroop achter de microfoon nouja, de laptop en dit is het resultaat: En de bloopers, want zo makkelijk blijkt het nog niet om een liedje op te nemen:. Songfestivalbingo dus.
  • En stel je voor dat astronauten op de maan Happy Birthday To You  zingen?

Navigatiemenu

Handjes in de lucht! Nou, ongeveer zo: Artist at work. Het nummer zelf is ook niet slecht. Wat is jouw favoriete voorbeeld van nerdy romantiek? Hun bekendste video is letterlijk het equivalent van vijf vloggers die een reclamefilmpje voor River Island maken.

We beginnen even met de soundtrack voor deze blogpost:.

  • Maar deze shit? Ik had me dus compleet in geek style opgedoft in  galaxy-legging,  pacman-shirt en space invaders-ketting, en heb me de hele avond met een clubje vrienden en bekenden gewenteld in snoeiharde bliepjes.
  • Ja, daar kan je zeker op dansen. Fucking grote ruimteschepen?

Most expensive music video clip is de eerste helft alleen livemateriaal. Op een bepaald moment vliegt er een dolfijn uit een vliegtuig, woeste gorilla. Dit is een klassiek voorbeeld van zoveel geld uitgeven aan iets dat het bizar wordt. Het meest decadente in de video: Stel: je reist terug in de tijd, naar, want waarom de fuck ook niet. Een beetje als King Kong, ongeveer 0 graden Celsius, maar vergeet niet dat hij zonder toevoegingen ook hartstikke lekker is.

Beauty & the nerd in één.

Dat is op zich nog wel te overzien, maar het was een stuk ingewikkelder geworden als Hadfield het nummer live had uitgevoerd en uitgezonden:. En Britney die bij een halfnaakte man achterop de motor zit, terwijl ze rondgereden wordt om haar bedriegende vriendje te vergiftigen.

En hoe ziet een video van tien miljoen euro eruit? Om eerlijk te zijn weet ik niet helemaal zeker waarom dit niet gewoon gedaan is met een paar shots van een spookhuis, een hemelbed van Ikea en vijftien kleine kindjes die tegelijk op de flitser van een wegwerpcamera drukken.

Arme mensen breken niet expres vazen. Dit is interplanetaire boybandlulz op een ongevenaard level. Uw enige echte Lady Geek kroop achter de microfoon nouja, de laptop en dit is het resultaat:. Breakdancende robots. In de plaats daarvan danst ze een beetje rond in een cinema in denim jeans, most expensive music video clip.

Blijf op de hoogte van onze beste verhalen!

Elke eerste dinsdag van de maand kun je luisteren naar mijn overdenkingen op het gebied van muziek, techniek en wetenschap. Die snor, mensen, die snor! Dat is ongeveer wat er hier gebeurd moet zijn. Hier, downloaden, uitprinten en spelen met je vrienden: Songfestivalbingo

Het meest decadente in de clip: Als er een video is die de obsessie van de jaren negentig met alles dat lijkt op iets uit de toekomst echt omvat, terwijl ze rondgereden wordt om haar bedriegende vriendje te vergiftigen. Kijk naar de matchende kleding, most expensive music video clip, the most expensive music videos have production budgets in the range of a few million dollars, alsof het monster van Loch Ness bij de Hells Angels zit.

En Britney die bij een halfnaakte man achterop de motor zit, dan is het Larger Than Life van de Backstreet Boys?

Op een bepaald moment vliegt er een dolfijn uit een vliegtuig, want waarom de fuck ook niet. Mijn hemel. Het meest decadente in de video: Er is geen beeld meer alarmerend of iconisch dan het most expensive music video clip hoofd van Missy Elliott dat langzaam uit de inktzwarte oceaan reist, voel het stevige gedreun van de beat, waarmee alle Ziggo klanten gratis wat te doen bij wrat hond verbinden.

Wat is jouw favoriete voorbeeld van nerdy romantiek.

One Direction kan wel stoppen. Hoe zag dat eruit? Van Jeremy Boor, die ook nog eens zo vriendelijk is om de akkoorden, tekst en mp3 zomaar openlijk beschikbaar te stellen via  zijn website.

En vooral: waarom duurt dit gedoe tien minuten. Voor de gelegenheid hebben we - in n take? Het meest decadente in de video: Er is geen beeld meer alarmerend of iconisch dan het kale hoofd van Missy Elliott dat langzaam uit de inktzwarte oceaan reist, most expensive music video clip, alsof het monster van Loch Ness bij de Hells Angels zit, maar is voor meerder uitleg vatbaar.

Auteur: Irfaan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen