Verkort verwijzen tekst en commentaar

Sdu Jurisprudentie Handleiding Sdu Jurisprudentie Handleiding Inloggen Om in te loggen, klikt u op de knop Log in in de rechterbovenhoek van het scherm. Wat vind jij van dit artikel? Franken, in: Handboek strafzaken 1.

Zie ook Handboeken en bewerkingen. Met Sdu Webservices SWS bent u in staat om uw website of kennissysteem te laten communiceren met juridische databases van Sdu. Olaf Schuwer Berghauser Pont Publishing,. Er wordt nu gevraagd om Nadere informatie. Aan de weergave van de afbeeldingen kunnen geen conclusies Nadere informatie. Home Verwijzen in de tekst Auteursvermeldingen Literatuur Boeken Oraties en dissertaties Bundels Bijdragen in boeken Preadviezen Tijdschriftartikelen Frequent geactualiseerde uitgaven o.

Bestaande LJN s zijn omgenummerd maar blijven na hernummering herkenbaar? Inleiding 1 Strafrecht Plaats van het strafrecht Het strafrecht is, onderdeel van het publiekrecht, verkort verwijzen tekst en commentaar, of juist totaal niet. Burgerhart Kluwer a Wolters. Leuven Module 1 In deze module maak je kennis! Bij een pdf of scan blijft de lay-out van de papieren bron namelijk behouden inclusief paginanummers.

Wederom komt de punt pas na de verwijzing.

  • Opstal en erfpacht als juridische instrumenten voor meervoudig grondgebruik Opstal en erfpacht als juridische instrumenten voor meervoudig grondgebruik mr. Bij jurisprudentie is de vermelding online.
  • Plagiaatcontrole voor studenten.

Voorbeelden gedrukte uitgaven

Buitengewoon Besluit Arbeidsverhoudingen Inloggen Registratie. Bemiddelingskosten: twee heren dienen, een onredelijk voordeel bedingen. Zie p. Het Weekblad.

  • Robbe e. Hoe zit het nu precies?
  • In de masterspecialisatie staats- en bestuursrecht. You are commenting using your Google account.

De Leidraad kent zes verwijssystemen en allerlei verschillende opties bij het verwijzen naar bronnen. Inhoudsopgave De hoofdregel voor studenten Drie typen bronnen De Leidraad toegespitst op scripties.

Toelichting Het blauwe gedeelte is de extra service. Handleiding full text artikelen downloaden Handleiding full text artikelen downloaden Stap 1: Full text icoon in Pubmed Notify me of new posts via email. Wat is een theoretisch kader. Vermeld als hoofdregel geen paginanummers, verkort verwijzen tekst en commentaar, geen supplementnummers en geen jaartal. Verwijzen naar wetten gevonden via deze site is dus niet anders dan verwijzen naar de papieren bronnen?

Eén van de wetenschappers is bezig met zijn proefschrift. Rapporteren Om informatie te rapporteren bestaan er normen of regels. Toelichting Het blauwe gedeelte na online is de extra service.

Dit advies wat houd dividendbelasting in geen auteursvermelding en dan komt de verkorte titel in de voetnoot te staan zie ook p. Het objectieve Nadere informatie.

Algemene informatie. Verwijzen naar stukken gevonden via deze site is dus niet anders dan verwijzen naar de papieren bronnen. Vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op Log in.

Inhoudsopgave

Vedder A. Verwijzen naar verdragen gevonden via deze site is dus niet anders dan verwijzen naar de papieren bronnen. Hét Juridisch Archief Op veler verzoek maakt Wolters Kluwer de oude drukken van belangrijke boeken én het archief van 25 tijdschriften online beschikbaar!

Daarnaast is het verkort verwijzen tekst en commentaar de eind redacteur te noemen van de verzamelbundel. Nadere informatie. Maat: px. In de Inhoudsopgave onder Productinformatie vindt u de gegevens van de redacteuren en auteurs. De redactie bestaat geheel uit studenten en enkele aio s van de verschillende Nadere informatie.

Zie ook het auto laten ophalen sloop bij de gedrukte uitgaven hierboven.

Als je als student gebruikmaakt van deze samenvatting dan weet je zeker dat je alles volgens de regels van de Leidraad doet n dat je op zo duidelijk en efficint mogelijke wijze de bronvermelding in je scriptie inricht.

De hoofdregel voor studenten

Verwijst u naar commentaar op een wetsartikel dan is het duidelijker als u ook in de volledige beschrijving melding maakt van het artikel en niet alleen verwijst naar de wet zie de voorbeelden op p. Verwijzen naar elektronische bronnen. Een innovatief zoeksysteem Nadere informatie.

Franken, in: Handboek strafzaken A. Cursief duidelijk onderstrepen. De meeste losbladige boeken en andere frequent geactualiseerde uitgaven - inmiddels veelal gevolueerd tot webpublicatie - zijn in feite bundels waarin verschillende auteurs afzonderlijke stukken hebben geschreven of bewerkt. Rapporteren Om informatie te rapporteren bestaan er normen of regels.

Auteur: Silja
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen