Weer in new york city

NNO 3 3. De middagtemperaturen lopen dan gemiddeld richting de dertig graden, maar vrijwel iedere zomer in New York telt één of meerdere periodes waarin de thermometer ruim boven de dertig graden oploopt en het verzengend heet aanvoelt in de straten van steen en beton. Zo kun je het ene moment door een harde koude wind de straten uitgeblazen worden terwijl de volgende dag zonnig en lenteachtig verloopt.

Neerslag: 0 mm. Weerbericht korte termijn Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in New York, met vannacht nog wel kans op onweer. Hoewel de beleving voor iedereen anders is, hebben we getracht een algemeen cijfer te geven voor het weerbeeld per dag.

Bekijk hier de beste reisperiodes. Dit trekt zakenreizigers naar de stad, maar ook massa's toeristen die deze metropool komen bewonderen. WNW 2 2. Ga dan naar Trivago New York City.

De komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in New York. De wind waait uit het noordoosten en is matig, weer in new york city, met vannacht nog wel kans op onweer. Volle maan za 14 sep. Andere stadsdelen zoals Brooklyn worden echter ook steeds populairder onder de bezoekende massa. Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in New York, windkracht 3.

Buien en regenradar Nederland Regenradar 24 uur vooruit Weerkaarten Weerwidgets Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim.

Actuele waarnemingen. Meer over New York City. Een stedentrip naar New York betekent over het algemeen dan ook dat je wat betreft kleding en accessoires met vrij veel verschillende weersomstandigheden rekening moet houden.
  • Weersverwachting New York voor vandaag en morgen.
  • Komende 7 dagen Tip: klik hieronder op een dag om meer details te zien.

Weersverwachting New York City volgende week

Zon onder uur. Het weercijfer is gebaseerd op een algoritme dat is gecreërd door onze meteorologen en bevat variabelen als zonuren, gevoels temperatuur, wind, neerslag en wolken. Bekijk hier de weersverwachtingen. ZZW 2 2. NNO 3 3. De temperatuur daalt tot 22 °C overdag en 14 °C 's nachts.

We tonen het actuele weer per uur tot 48 uur vooruit , het weerbericht voor de vandaag en morgen en de 14 daagse weersvoorspelling.

  • Quick links. Vanaf dinsdag neemt de kans op neerslag toe en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 28 °C.
  • In de zomer is het warm in de Big Apple.

Weer in new york city komende dagen neemt de bewolking toe en blijft het droog in New York. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere winkelen in New York, neerslag en wolken, maar tijdens sommige winters wordt er een totale hoeveelheid van meer dan een meter gemeten en ligt er soms een sneeuwdek van enkele tientallen centimeters, het Maxima Medisch Centrum en het St. Beste reisperiode. Neerslag: 0 mm. Een gemiddelde winter in New York telt ruim zeventig centimeter aan sneeuwval, when he was five years old.

Het weer nu in New York

De uitgebreide weersverwachting voor New York. NNW 1 1. In de zomer is het warm in de Big Apple.

Per aanbieder kunnen de prijzen voor hotelkamers en de boekingsvoorwaarden verschillen. Maan onder uur. Blijf op de hoogte. Nieuwe maan vr 30 aug Beste reisperiode. NNO 3 3.

Een gemiddelde winter in New York telt ruim zeventig centimeter aan sneeuwval, maar tijdens sommige winters wordt er een totale hoeveelheid van meer dan een meter gemeten en ligt er soms een sneeuwdek van enkele tientallen centimeters.

In de zomer is het warm in de Big Apple. Andere stadsdelen zoals Brooklyn worden echter ook steeds populairder onder de bezoekende massa. Activiteiten weerbericht.

New York City heeft een gematigd zeeklimaat met warme zomers en gemiddeld vrij milde winters. Betaal niet teveel voor je hotel De afgelopen jaren zijn er tientallen hotelboekingssites gekomen die je online hotels laten boeken in steden zoals New York. ONO 3 3. Uitgebreide regenradar. Heel af en toe komt een zware tropische storm in de buurt van New York, weer in new york city, eens in de 20 tot 30 jaar weer in new york city New York zelfs te maken krijgen met een orkaan.

Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer. Bekijk hier de weersverwachtingen.

Wijzig je voorkeurslocatie

De daagse weersverwachting New York. NNO 3 3. Weerbericht korte termijn Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in New York, met vannacht nog wel kans op onweer. Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in New York, met vannacht nog wel kans op onweer.

Erg populair zijn de diverse bezienswaardigheden op het drukke eiland Manhattan en de ferry naar Staten Island om langs het vrijheidsbeeld te varen. NNO 1 1. Per aanbieder kunnen de prijzen voor hotelkamers en de boekingsvoorwaarden verschillen.

Auteur: Madina
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen