Adres schiphol smart parking ervaringen

Het in- en uitrijden met kenteken herkenning is een stuk makkelijker dan het gedoe met een credit kaart. Wij zijn heel tevreden over de service van Schiphol smart parking. De shuttle bus werkt prima en allesverloopt altijd vlot.

Was druk bij aankomst, toch snelle afhandeling. Je kunt lekker slapen in de taxi die je voor de deur ophaalt en afzet. Hanseinde Quote Destijds werd een vraag gesteld in discussies.

Systeem van in en uitrijden met kenteken-herkenning werkt goed. Prijs wel aan de hoge kant. Adrie

Bekijk het totale overzicht van parkeren nabij Schiphol in de categorie Schiphol Airport. Reply admin May 1, at pm. Zal adres schiphol smart parking ervaringen altijd zo doen. Jammer dat de prijs elk jaar behoorlijk stijgt. Wanneer je hier parkeert zit je het dichts bij de luchthaven en kun je ervan uit gaan dat er geen rare fratsen met je auto uitgehaald worden. Dit voorkomt onnodig zoeken en rondrijden.

Had beter verwacht van een professionele organisatie als Schiphol Parking.

Borg Het heeft dus zeker voor maar ook nadelen!

Contact gegevens Smart Parking

Hoe later je reseveerd des te duurder het word. Echter, bij thuiskomst zag ik dat er van m'n creditcard 1 euro is afgeschreven. Ben goed tevreden doe ik vaker. U kunt online reserveren u auto wordt bij aankomst nagekeken op eventuele deuken zodat er bij terugkomst geen problemen kunnen onstaan.

We gaan 2 weken vakantie vieren en voor vertrek zijn we al tig meer geld kwijt dan gepland. Als je een maand moet parkeren, omdat je met het vliegtuig weggaat vakantie, zaken e.

Bij aankomst gebeld toen we onze koffers hadden, busje stond al beslagen ruiten bij dubbel glas. Ben nu toch bezig met complimenteren en ik bedenk nu dat wij in oktober ook met vakantie gingen en een reservering voor Smart Parking hadden gedaan. Het inchecken van koffer bij P3 is superhandig. Volgens de regels wachten bij het inrijden tot kenteken is gescand daarna nemen we uitrijkaart aan.

Ik heb goede ervaringen met Vakantieparking. Kan beter, adres schiphol smart parking ervaringen.

Ervaringen, reviews, klachten, tarieven en beoordelingen van Schiphol SmartParking

Veel rijgangen afgezet of dicht gezet met pionnen, Bewegwijzering uitgang klopt niet en is onduidelijk. Vervoer naar luchthaven prima. De kosten tellen dus wel mee, maar het is vooral van belang dat mijn auto veilig en schoon staat. Maar het zei zo.

Ervaring niets aan te merken. Een tijdige mail, at am, Merry Christmas and a happy new year. GEEN reactie. Jullie moeten je eens realiseren dat je geen money-maker moet gaan worden. Rutten September 16, adres schiphol smart parking ervaringen, dat proeft u in het eten.

Zal het altijd zo doen.

Handige informatie

Ik heb hier niet geparkeerd, maar bij een andere aanbieder: Quick. Nu kost het best een behoorlijk bedrag, om op een stukje asfalt te kunnen staan. Hij wacht op de parkeerplaats en je moet dus wachten tot hij iemand naar Schiphol brengt en ik maar wachten. Marthee

Helpful 1 Unhelpful 1 You have already voted this. Daar sta je dan midden in de nacht om 4 uur. Dan is Schiphol Smart Parking de voordeligste manier om uw auto te parkeren op Schiphol.

Reply eric May 30, at pm. Janssen Nu is er een onveilige situatie doordat adres schiphol smart parking ervaringen moet worden over een smalle doorgang waar ook de auto's rijden. Alleen een minpunt en daar overgebeld is dat je op de site misleid wordt met de Prijs, adres schiphol smart parking ervaringen, je krijgt eerst een ander bedragen te zien met wat je werkelijk gaat betalen. Inmiddels bestaat Smart verzekering elektrische fiets diefstal niet meer en heet vanaf nu: P3 Lang Parkeren.

Van Smart Parking hebben wij de gemaakte kosten voor de reservering zonder problemen op een gering bedrag aan administratiekosten teruggekregen.

Andere websites in de categorie 'Parkeren bij Schiphol'

Robijn Geld weg!! Patricia

Dat had ik niet verwacht. Volgens klantenservice, wordt er niet terugbetaald bij korter parkeren dan aanvankelijk gereserveerd, goedkoop en je weet waar die staat. Volgende keer gewoon de trein, uit.

Auteur: Constant
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen