Hoe laat bezorgt dhl in mijn wijk

Tussen 9 en 21, heb ik in ieder geval wel gehad. Zeer slechte bezorging Al meerdere malen gehad dat volgens hun ze me gemist hadden terwijl ik gewoon thuis was.

DHL express bezorgt werkdagen van 9. Meerdere ervaringen gehad dat het pakketje geleverd zou worden op een bepaalde dag. Is het iets bijzonders dat je er perse persoonlijk voor moet tekenen? Na seconden wordt er bij de buren aangebeld of zit de bezorger alweer bijna in zijn bus. Voor de zoveelste keer een pakket niet afgeleverd en door de bezorger aangegeven dat we niet thuis zijn.

Recente artikelen niet beschikbaar.

Trouwens, er zou moeten staan "wordt vandaag aangeboden" en dan weet je dat ie komt. DHL Reviews 2. Mooi niet dus! Al met al waardeloos en onbetrouwbaar bedrijf. Is het iets bijzonders dat je er perse persoonlijk voor moet tekenen. Komen niet langs, maar geven wel aan geweest te zijn.

  • Jas besteld bij Wehkamp Ik had een jas besteld bij Wehkamp. Echter op de website van de hoofdaanbieder stond enkel POST NL vermeld als afleveraar en die levert ook in weekend en kun je aangeven wanneer je het pakket wilt ontvangen.
  • Waardeloos, twee keer pakketje besteld bij een webshop die werkt met DHL en beide keren is het niet aangekomen omdat ze geen moeite willen doen om mijn huisadres te zoeken. Dit is de derde keer dat ik negatieve ervaringen heb met DHL.

Hoofdnavigatie

Het enige wat er staat is dat je adres onbekend is, oftewel de bezorger had weinig tijd en na 1 seconde zoeken is je adres onbekend.

Geven ze geen tijd aan? Filter op:. Open nu gratis een Business-account. Bezorger gaat ervan uit dat ik ofwel smachtend voor het raam op het pakket zit te wachten, ofwel een glazen bol heb. Dat is bij ons dagelijkse kost.

Er was niemand thuis, dus wordt het simpelweg 6?!

  • Afschuwelijk bedrijf. Klantenservice is in de avonduren en weekend niet te bereiken.
  • Trouwens, er zou moeten staan "wordt vandaag aangeboden" en dan weet je dat ie komt.

Dit is een oud topic. DHL express bezorgt werkdagen van 9. Is DHL jouw bedrijf. Komen niet langs, maar geven wel aan geweest te zijn. Ik bestel al niet meer bij winkels die… Ik bestel al niet meer bij winkels die met DHL zenden.

VIVA nieuwsbrief

Ook regelmatig pakket kwijt of ophalen op het depot 15 km verderop. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Met moeite trekt hij het er weer uit, geeft mij een verfrommeld pakket en rent weer terug naar zijn bus zonder een woord te zeggen.

Pakket niet geleverd op de dag, geen briefje. Nu ook een recent pakket. Blijkbaar hebben ze dus geen zin om aan de deur te komen. Ik zit vanaf uur op kantoor te wachten. Wat een slecht bedrijf zeg.

2.196 • Zeer slecht

Waardeloos Waardeloos, twee keer pakketje besteld bij een webshop die werkt met DHL en beide keren is het niet aangekomen omdat ze geen moeite willen doen om mijn huisadres te zoeken.

Recente artikelen niet beschikbaar. De laatste keer was het allerergst! Pakketje foetsie. Van de week nog een pakketje via DHL ontvangen, was rond 4 uur in de middag.

  • Nu ook een recent pakket.
  • Er valt geen pijl op te trekken, denk ik.
  • Zijn niet correct en laten het pakket buiten aan de deur liggen en iedereen van de straat kan het gewoon meenemen.
  • Nu ook een recent pakket.

Ze bellen niet eens aan de deur. Leer je klanten hoe laat bezorgt dhl in mijn wijk, er zou moeten staan "wordt vandaag aangeboden" en dan weet je dat ie komt. Trouwens, verkrijg inzichten over je bedrijf en reageer op ontvangen reviews. Voor de zoveelste keer een pakket niet afgeleverd en door de bezorger aangegeven dat we niet thuis zijn. Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.

Er valt geen pijl op te trekken, onder een of ander voorwendsel. Buren genoeg dus.

Bauhaus webshop voor reserveren en afhalen

Met moeite trekt hij het er weer uit, geeft mij een verfrommeld pakket en rent weer terug naar zijn bus zonder een woord te zeggen. VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt? Er valt geen pijl op te trekken, denk ik.

Bij de concurrenten gaat het NL. Komen niet langs, maar geven wel aan geweest te zijn. Privacy- en cookiebeleid.

Auteur: Zhen
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen