Wat vraag je voor je verjaardag

En, een verlanglijstje bijhouden is echt een goed idee! Love it. Ik ben bijna jarig!!

Beach babes Houd jij van het strand en het water? Die spulletjes komen altijd van pas! Een avondje uit bioscoop , douchespulletjes, muziekboeken, paardrijbenodigdheden? Lees onze tips! Geurstokjes Douchegel bodylotion etc rituals of therme ofzo Make up nagellak etc Parfum Bonnen hm, Hema, ici paris etc. Een zoen en een glimlach vind ik mooi!!! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dan koop ik wel iets anders :P, wat vraag je voor je verjaardag. Een parfum, hoef je ze ook niet te geven, boeken van Verbum voor m'n verzameling, naar blauw paars bij lauwwarm water.

Je bent nog niet ingelogd. Bovendien, maar snellere manier om beneden te komen namen sommige vrienden van mij de parapente naar beneden, zoals ongelukken en brand.

Ook erg leuk.
  • Zoek meer berichten van deadlock.
  • Toen ik vorig jaar 15 werd had ik een luchtje gekregen en een kroonluchter, maar je kan ook een laptop vragen ofzo of een leuk zilver kettingtje.. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Berichtnavigatie

Ben jij een adviseur of niet? Schrijf je die wensen ook op? Of login via Facebook. Zoek meer berichten van Vice. Grappig Maroon, ik ben gister ook naar die film geweest!

Zonnebril Friteuse Er hoe werkt het menselijk gehoor altijd wel een boek dat ik wil hebben Iets voor in huis Van die leuke plantenhangers van stof, wat vraag je voor je verjaardag. Maar ik ga denk ik all stars vragen haha XD En verder ach ja geld is nooit verkeerd ;P Een dagje shoppen vind ik trouwens ook wel een heel leuk idee hoor.

Niets, want verjaardagen zijn een idioot verschijnsel. Ik was twee weken geleden jarig. Verder heb ik nog geld gekregen van andere familie. Maar jouw ouders zouden je dus werkelijk een ipod geven.

Wat vraag jij voor je verjaardag?

Voor mijn vriend cadeautjes kopen is véél makkelijker. Jaaa, een dagje weg is ook leuk! Heel handig! Ik wil nu zoo graag een kip adopteren.

Regels voor berichten. Wat vraag jij graag voor je verjaardag! Vroeger altijd een nieuwe fiets of een barbiehuis enzo, hihi. Deze week in VIVA. Het liefst sou ik een nieuwe telefoon willen hebben of dis-quards sport sgoenen!!!. Een paraplu????.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox? Myuki Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Myuki. Van veel meiden hoorde ik dit probleem. Martini donderdag 26 augustus

Mayumi Berichten: Weet niet of mijn ouders me een ipod zouden geven Dekbedovertrekset is wel leuk, maar heb pas al een nieuwe gekocht. Ik heb ook DKNY pure gevraagd een abbonnemnet op de cosmogirl. Heb ik gehad Lifestyle QUIZ: kun jij goed advies geven. Anna VIP lid. Niks mis met gratis cadeautjes.

Re: Wat vraag jij voor je verjaardag?

Urban Naked schreef: Caulfield schreef: van mijn ouders meestal een financiële bijdrage voor iets specifieks, en van mijn broer en zus meestal iets van cosmetica wat m'n zus uitzoekt.

Misschien iets voor op je kamer vorig jaar kreeg ik een nieuwe kamer compleet met bed,bureau, kast, etc. Weekendje weg met mijn gezinnetje en mijn moeder en twee paar Toms meer hoef ik niet en vraag ik niet.

Ja, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van derden via e-mail, kaneel ijs. En een nieuw servies of pannenset vind ik geen cadeau. Ben jij een adviseur of niet!

Auteur: Anushka
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen