Best star wars movie ever

En dan praten ze over fan service. Hoog tijd dus om de balans op te maken. De ingevroren Han Solo wordt uitleverd aan Boba Fett.

Benicio Del Toro. Hij weet dat de keizerlijke troepen spoedig de droids zullen komen zoeken. Star Tours. Dit deel is dan toch wel echt de beste van de andere 6. Need we say more?

Revenge of the Sith is een gewoon een vette Star Wars -film. Anakin vertelt hem dat Luke gelijk had. Tijdens zijn training met Yoda op Dagobah voelt Luke dat er gevaar dreigt. Hij heeft het grotendeels waar kunnen maken. Caroline Blakiston.

Na twee matige films, kwam de creator himself met een gedurfde blockbuster.

Navigatiemenu

Op dit punt dacht Lucas nog dat de eerste film de enige in de reeks zou zijn. Lucas schreef een volledig scenario voor de film in mei Ik ben geen adept en je zal mij ook niet op premières of in gekke pakjes zien.

Revenge of the Sith. De Star Wars saga heeft een significante invloed gehad op de moderne populaire cultuur.

De film was qua opbrengst de meest succesvolle film vanen vermommen zich daarna als stormtroopers om zo ongezien de Death Star te verkennen. De inzittenden van de Falcon gebruiken de geheime luiken waar Han zijn best star wars movie ever in verstopt om zich te verbergen, en tot aan ook de meest succesvolle film ooit in dat jaar brak E.

I have a bad feeling about this? Helemaal mee eens. Deze eens her bekeken en vond het ook een goeie film.

Social links

Princess Leia Organa en Tarkin zijn ook in de film te zien. Het zag er serieus erg goed uit. Categorieën :.

Abrams bewees met Mission Impossible en Star Trek oog te hebben voor franchises. Na veel van zijn fortuin te hebben verloren en in te zijn gescheiden van zijn vrouw, had Lucas weinig zin om meer Star Wars -films te maken?

Ian Liston Major Derlin Allemaal geinige personages die simpel maar erg mooi gemaakt zijn door George Lucas. Blijkbaar heb ik in een grijs verleden hier eens 3, best star wars movie ever.

POLL: Slechtste films in 2019 (tot op heden)

TESB begint echt briljant, op de planeet Hoth dat helemaal bevroren en ondergesneeuwd is. Lucaij schreef : Ja, deze film is ondertussen 35 jaar oud.. Even dreigt Darth Vader met zijn schip Luke te vernietigen, maar dan komt Han die blijkbaar spijt kreeg van zijn beslissing tussenbeide met de Falcon. Anakin ziet hem als een goede vriend. Derhalve moest Lucas het script zelf verder bewerken tot de uiteindelijke versie.

  • The evil lord Darth Vader , obsessed with finding young Skywalker, has dispatched thousands of remote probes into the far reaches of space
  • Hamill, Mark Mark Hamill.
  • Rogue One.
  • Na een volwassen meesterwerk, kwam Lucas met het beduidend minder geslaagde Return of the Jedi.

Voor zoiets kan je alleen je petje afdoen. Rogue One. Toch blijft de film goed in balans, mede dankzij de goede chemie tussen Han en Leia.

Waarschijnlijk te maken dat je CGI gewend bent. Van hem krijgt hij de naam Darth Vader. Twee jaar na A New Hope. Chris Parsons.

De film is rijk aan actie, erg avontuurlijk, sfeervol en aangenaam om naar te kijken. Toch blijft de film goed in balans, mede dankzij de goede chemie tussen Han en Leia. Tijdens een patrouille weten de rebellen deze Viper Probe Droid uit te schakelen. Tig jaren terug had ik deze The Empire Strikes Back slechts op 3 sterren gezet, was er niet zo onder de indruk van.

Ik kan maar weinig minpunten bedenken. De Sith en het Galactisch Keizerrijk zijn niet meer en er is eindelijk vrede in het hele heelal.

Spider-Man-ruzie: dochter Stan Lee pislink op Marvel.

Auteur: Mercy
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen