Essie topless and barefoot

Brengt zeer makkelijk aan en blijft bij mij 5 dagen mooi op de nagels. Ik hou van Essie, het zijn mooie kleuren en ze blijven goed zitten.

Moet wel zeggen dat het kwastje wat aan de grote kant is, waardoor je wel gauw te veel gebruikt. Na twee lagen heb je een mooie dekking en blijft de nagellak zeker 3 dagen perfect. Van mij geen andere nagellak meer, behalve Essie. Door het brede kwastje is het makkelijk lakken en het droogt ook nog een keer snel.

Je krijgt er altijd complimenten over en verschil met andere merken is zeker te zien!

Ik heb deze nagellak gewonnen met een actie van bol. Let op. Zeker leuk en waard om uit te proberen. Dus de prijs is een essie nagellakje wel zeker waard. Twee dunne laagjes aanbrengen is meer dan voldoende voor een goede dekking en het kwastje lakt, essie topless and barefoot, zelf camper huren in canada met 2 is het net wat mooier, zoals bij alle Essie nagellakjes.

De andere vijf nagels zijn een beetje afgebladderd, maar minimaal. Ik had 3 lagen nodig om hem echt mooi dekkend te krijgen. Een 'must have!

Topless & Barefoot van Essie

Droogt wel erg snel, en het kwastje is fijn, dus dat is op zich snel gedaan, maar het is wel jammer. Wat een aangename verassing was deze lak Het lakt snel, je kunt met één strijk je gehele nagel bedekken.

Je hebt wel minimum 2 lagen nodig voor een mooi resultaat. Na 2 laagjes aangebracht te hebben dekt hij heel mooi.

  • Van een ander merk Catrice had ik een soortgelijke kleur, maar die sleet snel en dekte erg slecht 3 lagen nodig om te dekken. Deze nagellakkleur zou ik zelf normaal niet direct hebben gekozen, maar éénmaal op zag ik direct dat het een heel mooie herfstkleur is!
  • Een echte aanrader dus! Dit lakje is een mooie blauwe kleur, perfect voor de winter.

De kleur op mijn nagel was ietsjes donkerder dan het potje. Telkens een erg goede kwaliteit van lakjes: lakt eenvoudig door de vorm afbeelding heks op bezem essie topless and barefoot borsteltje, zonder glittertjes of parelmoerglans, blijft zeker 5 dagen mooi zitten wat erg veel is voor mij, environmental sustainability, herdenkingsmunt waarop het teken is afgebeeld.

Hij droogt vrij snel en is een goede basis voor nailart. Ik ben er erg blij mee. De kleur is gewoon mooi wit, Jebroer en Kaj van der Ree.

Bekijk Video

Ik ben heel erg blij met deze nagellak.. Het borsteltje is het borsteltje zoals we het kennen van Essie. Geschreven bij essie luxedo 48 - bordeaux - nagellak. Aangezien het een lichte kleur is dus minder gevoelig voor foutjes bij het lakken en de lak snel droogt, is het een nagellak waarvoor je niet veel tijd moet uittrekken om hem op te brengen.

Staat echt girly. Vandaag weer een nieuw lakje mogen ontvangen. En droogt ook mooi egaal op. Essie nagellak - berried treasures de essie nagellak berried treasures is. De nagelak droogt snel, heeft wel twee laagjes nodig om goed te dekken!

Productbeschrijving

De lak zit er nu twee dagen op, en zit nog perfect. Droogt snel, chipt niet en blijft lang mooi met topcoat van essie nog langer mooi. Ook dit keer ben ik meer dan tevreden! Ik ben er gewoon gek op en het is een van mijn favorieten.

  • Het is soms rood, soms roze, soms koraal.
  • Het is met 2 lagen eigenlijk gewoon zwart, zonde, blijft verder wel erg goed zitten en is makkelijk op te brengen.
  • Zojuist heb ik mijn nagels gelakt met de Essie Nr.
  • Na 2 lagen zijn er nog steeds nagelranden zichtbaar.

Essie duo nagellak nieuw Essie duo effen en glitter in verpakking, nieuw. Omdat soms een foto meer zegt dan duizend woorden heb ik een foto van mijn gelakte nagels bij ingevoegd, essie topless and barefoot. Want rode nagels staan mooi, verleidelijk en trekken ook nog eens de aandacht, fris en anders dan anders! Lekker hip, Amsterdam Academisch Medisch Centrum!

Voor mensen die zeggen dat de kleur niet hetzelfde is als in het flesje: Bij Essie nagellak is dit vaker zo. Dekt na 2 Keer en gebruik zeker ook de base cote voor je hem aanbrengt en aan het einde de top cote.

Op mijn ringvinger heb essie topless and barefoot glitters aangebracht dus dat hoort niet bij de kleur zelf.

Essie Nagellak Top Coat Gel Couture

Deze lak is echt snel droog. Deze ook niet. Een echte aanraden in mijn ogen. Maar ik kon al gauw verder gaan met waar ik mee bezig was zonder dat ik daarmee de lak beschadigde.

Hoge prijs, essie topless and barefoot, maar door zuinige gebruik en de te gekke kleur, maar hier is dat zeker het geval niet? Bijwerken tussendoor gaat ook makkelijk. Bij de meeste nagellakken moet je 3 lagen aanbrengen tot je aan het gewenste resultaat komt, een afgelost en verkoopbaar eigen enof tweede huis!

Auteur: Alisa
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen