Gratis patronen knuffels haken

Te koop op: Bol. Toer Haak 2v.

Voor het eerste teentje haak je 6 vasten op de 6 volgende vasten van de vorige toer. Hoi hoi, ik kom er niet uit bij de voetjes vind het een beetje ingewikkeld, kan nu niet verder , is er misschien ook een filmpje van. Haak 1hv in de eerste v zodat je een rondje van 8v hebt 8. Breitassen Etuis Hobbytassen Naaimanden Overig. Vouw je haakwerk plat en haak dicht met hv.

Toer Haak 3v. Plaats de softneus tussen toer 4 en 5. Haak 1hv in de eerste v zodat je een rondje van 6v hebt 6. Gehaakt bijtje Geluks bijtjes haken. Helaas is er geen filmpje gratis patronen knuffels haken dit patroon, maar ik leg je graag uit wat er bedoeld wordt? Toer   Haak elke 3de en 4de v samen 9.

Je hebt nu nog 6 vasten van de vorige toer over. Patroon van: Stip en Haak. De lieve dieren zijn gehaakt met Yarn and Colors Charming.

Boekentip:

Werk de einddraad naar binnen toe weg. De nieuwste haakboeken. De oortjes worden niet gevuld. Toer 7: Haak 2v. Wij worden er al heel erg blij van: dan kun jij je vast voorstellen hoe vrolijk kinderen reageren op de prachtige knuffels?

Haakpatronen dieren Uil. Lotte is ongeveer 40 cm groot. Ria de la Croix. Haakpatronen sieraden. Haarbanden haken.

Papegaai Paco

Knuffels haken Hier vind je heel veel gratis haakpatronen van leuke knuffeltjes. Een T-shirt voor echte haaksterren! Hier staat: haak 2vaste, en daarna staat haak 5e en 6e samen, Moet ik dan na die eerste 2 vaste opnieuw gaan tellen?

Bedankt is een leuk patroon en duidelijke uitleg. Toer 2: Keer je werk. Een haaksteek heeft altijd 2 lusjes, gratis patronen knuffels haken, een voorste Voor het eerste teentje haak je 6 vasten op de 6 volgende vasten van de vorige toer. Haken voor Pasen.

26 reacties

Gebruik hiervoor de haaknaald die het beste past bij jouw hand van haken. Hobbyboeken Magazines. Je vindt hem op de site van Carla. Het is de bedoeling dat je de poes zo strak haakt dat er geen vulling zichtbaar is.

  • Speldt de oortjes tussen toer 2 en 13 aan de bovenzijde op het hoofd met kleine steekjes vast.
  • Haak 2l.
  • Hallo Hierbij een vraag ik zoek een patroon om een grote kat voor op mijn bank te haken liefst ca cm.
  • Volg ons:.

Lotte is ongeveer 40 cm groot. Toer 1: Haak met de hoofdkleur een magic ring van 6v of doe het op de volgende manier: haak 2l. Toer 2: Haak 2v in elke v Deze lieve kleine beertjes passen bijna in je had? Naai de staart aan de achterkant met kleine steekjes rondom vast. De lange armen en gratis patronen knuffels haken zijn makkelijk vast te houden door kleine handjes.

Succes verder.

Gratis patroon poes haken

Te koop op: Bol. Ik ben beginneling dit is mijn eerste knuffel dus vandaar de vraag. Lotte is ongeveer 40 cm groot.

Gratis iPad haakdagboek. Hoi Jeanet, Wij begrijpen de verwarring. Plaats de softneus tussen toer 4 en 5.

Auteur: Denny
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen