Taal is echt mijn ding

Best knap. Grappige overdenkingen.

Dit boekje is lekker luchtig en maakt je aan het lachen door alle herkenbare dingen die er in staan. Meer nieuws. Waarbij we overigens al na enkele minuten wisten dat de sullige Weeber beter bij haar past dan de onbetrouwbare Janssen , verspilling van tijd dus om hier anderhalf uur voor uit te trekken.

Dus bedankt. Kluun God is gek 25, Create a list  ».

Ik denk dat iedereen wel iets kan herkennen uit de columns van Paulien. Ik vond het boek tegen vallen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat. Hanneke Leiden 19 augustus Leuk om af en toe een stukje in te lezen. Grappig kleine hoofdstukken.

Ik moet dan wel zeggen dat Peter Faber bewonderenswaardig is als demente pa. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Daarnaast zijn vele teksten al eerder gepubliceerd en dus vele bekende stukken.

Net binnen

Dit boek is voor iedereen die van lachen en taal houdt een must! Dit boekje is lekker luchtig en maakt je aan het lachen door alle herkenbare dingen die er in staan. Ik ga dit boek de komende tijd zeker cadeau doen aan vrienden. Log hier in. Taal is van ons allemaal.

  • Was this review helpful to you? Google Adsense laat gepersonaliseerde advertenties zien.
  • Kluun God is gek 25,

Time limit is exhausted. Ik heb hem niet terug gevonden in het boek, maar om deze zinsnede heb ik toch ook moeten lachen toen ik het voor het eerst hoorde. User Taal is echt mijn ding. Start your free trial. Learn more More Like This. Wat een herkenbare opmerkingen en uitspraken in dit boek. Een vervelend werkje.

Samenvatting

Groeten M. Ze verkocht er in meer dan Ik studeer Taalwetenschap, dus taal is ook echt mijn ding.

Heerlijke troost. Check in Movies. Ze verkocht er in meer dan Vijfjarige danst voor Ikzelf heb het boekje met kerst gekregen en op Nieuwjaarsdag heb ik het uitgelezen. Het is een boek dat je bewust moet lezen waarbij je alle woorden goed in je door moet laten dringen om te voorkomen dat je t snel leest en daardoor toch de essentie mist.

Taal is echt mijn ding in Cinemas.

Recensie(s)

Next ». Paulien weet op kleine taaldetails, die je normaal gesproken meestal ontgaan, de vinger te leggen. Weinig wow-factor dus.

Zo waar en herkenbaar. Jurgen Rick Paul van Mulligen De oudere zus die een perfect leven, taal is echt mijn ding. Ik heb me rot gelachen, hardop. Pink 15 januari. Liesje77 Almere 30 juli Yes No Report this. Het boek waar zo veel mensen om moesten lachen. Boek omdraaien. Laat je soms nadenken over waarom je dingen op een bepaalde manier zegt.

Navigatiemenu

Goed om even helemaal te ontspannen. En hoe komt het, dat het met deze film wel lukt waar het eigenlijk altijd mis zit? Me vrienden heb ik het inmiddels ook aangeraden om het te lezen en zo gaat mijn boek rond in de vriendenkring.

Language: Dutch. Fockeline Ouwerkerk speelt de hoofdrol in de verfilming van de columns van Paulien Cornelisse gebundeld in Taal is zeg maar echt mijn ding. Toen ik het bij Paul de Leeuw op TV had gehoord, dit boek wil ik hebben, olijven op een evenzo verrassend eenvoudig bord.

Auteur: Sayenne
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen