Uitslag real madrid tegen atletico madrid

Op aangeven van Casemiro met een kopbal. Nieuw: Man bijt hond.

Antoine Griezmann Atlético de Madrid benut de penalty met een Schot met links in de linkerbenedenhoek. Real Madrid 1 2 , Atlético de Madrid 1 2. Atlético Madrid ATM. Concert: André Hazes Live in Ahoy Schot met links van Marcelo Real Madrid van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar links vanuit een dood spelmoment.

Wij zijn onafhankelijk en dus niet gelieerd aan de omroepen uit Hilversum of media-giganten.

Fred Teeven. Nieuw: Grenzeloos Talent. Op aangeven van Casemiro met een kopbal. Marcelo Real Madrid benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek. Patty Brard presenteert nieuw feelgood-programma Zo goed als nieuw Restauratie van bijzondere voorwerpen. Schot met rechts van Juanfran Atltico de Madrid van buiten het strafschopgebied te hoog! Op aangeven van Koke.

  • Gedurfd: Martijn Fischer brengt zelf geschreven single 'Meer van jou' uit.
  • Fred Teeven.

Update: Megatransfer naar Atlético Madrid ketst af: "De deal gaat niet door"

Schot met links van Sergio Ramos Real Madrid van heel dichtbij in het midden van het doel. Schot met rechts van Juanfran Atlético de Madrid van buiten het strafschopgebied te hoog. Live: Opening Uitmarkt Real Madrid 1 5 , Atlético de Madrid 1 3. Fred Teeven. Danilo komt in de plaats van Daniel Carvajal wegens een blessure.

Schot met links van Antoine Griezmann Atltico de Madrid vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog uit een corner! Schot met links van Sal guez Atltico de Madrid vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Sergio Ramos Real Madrid benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.

Schot met links van Sergio Ramos Real Madrid van heel dichtbij in het uitslag real madrid tegen atletico madrid van het doel! Schot met rechts van Casemiro Real Madrid van buiten het strafschopgebied te hoog. De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek.

Op aangeven van Saúl Ñíguez. Yannick Carrasco komt in de plaats van Augusto Fernández. Nieuw: Beste Zangers De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.

Frank Visser - hoe is het nu met? Op aangeven van Koke. Real Madrid RMA. De bal rolt weer. Op aangeven van Isco. Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant geblokt.

'Atlético Madrid haalt Ajax in voor komst van peperdure sensatie uit Spanje'

Praatprogramma over de actualiteit. Yannick Carrasco komt in de plaats van Augusto Fernández. Aangeboden door.

Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. EK Hockey: Nederlandse hockeysters winnen zeer ruim van Rusland:. De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt!

Veroorzaakt door Danilo. Britney Uitslag real madrid tegen atletico madrid neemt heftig besluit: "Ik kijk niet meer op social media". Real Madrid 1 3Atltico de Madrid 1 2.

Marcelo Real Madrid benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek. Nog steeds Real Madrid 1 4 , Atlético de Madrid 1 3. Goede tijden, slechte tijden keert op 26 augustus terug op RTL 4 Dertigste seizoen van soapserie van start. Veroorzaakt door Danilo.

Gareth Bale Real Madrid benut de penalty met een Schot met links in de rechterbenedenhoek. Fernando Torres lokt een overtreding uit in het strafschopgebied. Informatief programma.

Auteur: Ayah
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen