Herhaling op tv van helemaal het einde

De de Van een Berkels steken al door hun energie op tv in de hike met en Bart en een Maaike hebben het een gevoel er helemaal alleen voor te uit op staan. De familie Van Berkel bespreekt de toekomst met het hele gezin.

De wijnimporteur uit Nederland belandt in een sneeuwballengevecht met de familie Pos. Ze wil de dure privéschool inruilen voor een schooltje in de buurt. Maaike gaat onverwachts naar Nederland wegens familieomstandigheden en moet Bart en Senna Alle families maken grote stappen. We hebben ons aanbod uitgebreid. Jasper laat zich van zijn meest romantisch TV Weer.

Dit keer gaan niet drie, maar vier nieuwe gezinnen het avontuur van hun leven aan, herhaling op tv van helemaal het einde. Ze laten huis en haard achter om in het Zuid-Amerikaanse Chili te gaan bouwen aan een nieuw en compleet ander leven. Familie De Weijer heeft het plan opgevat om van een oude varkensstal een paar vakantiehuisjes te maken. Jessica zoekt een nieuwe school voor de tweeling. De vier nieuwe gezinnen verblijven nu alleen niet in houten huisjes, maar in safaritenten.

Maar Ocke krijgt inspiratie waardoor het hele plan voor een resort van containers weer op de helling staat. Welke programma's zijn het populairst bij onze bezoekers? Maaike moet keihard trainen voor carnaval, maar vlak voor de parade gaat ze door haar rug. Ze mogen hun eigen plan trekken en hun eigen keuzes maken. Dat leidt tot door tranen bij met beide mannen.

De Van Berkels hebben meer dan honderd mensen bij elkaar gebracht om vierentwintig uur te wandelen om geld op te halen voor zwerfkinderen in Kaapverdi. De families Beerens en Molenaar kopen een koelkast in de hoop dat hun badhuis kan worden aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. De samenwerking tussen Van Berkel en De Wijer verloopt op zijn zachtst gezegd moeizaam.

Herhaling op tv van helemaal het einde Vertrek gaat over gezinnen die naar het buitenland verhuizen. En Palmera maakt vijanden op het eiland. Bekijk meer op GiDS. Ieder gezin krijgt een stuk grond, een startkapitaal en n jaar de tijd om een heel nieuw bestaan op te bouwen.

Helemaal het einde! gemist

Jasper van besluit een tatoeage te nemen een op zijn onderarm. Zij hebben een wel heel Brabantse kijk op het Kaapverdische leven. Maaike in ontploft als een ze met ontdekt dat er op het laatste op moment op nog van alles een geregeld moet met worden voor de hike.

Maaike ontploft als ze ontdekt dat er op het laatste moment nog van alles geregeld moet worden voor de hike.

Uitzending gemist van Helemaal Het Einde. Vier nieuwe gezinnen naar Kaapverdi Vier nieuwe gezinnen gaan vanaf vanavond het avontuur van hun leven aan in het tweede seizoen van Helemaal Het Einde. What to do in nijmegen on sunday programma Eerste Hulp Bij Festivals kijkt achter de schermen bij hulpverlening.

We zien hoe Astrid van Wichen haar geluk niet op kan, omdat ze eindelijk weer een wasmachine heeft. Jasper vertrekt naar Nederland om zijn liedje te promoten en Jessica, de tweeling Britt en Floor en zoontje Joep blijven achter op Kaapverdi, herhaling op tv van helemaal het einde.

Helemaal Het Einde! gemist?

Jasper en Jessica zijn het helemaal nergens over eens als ze samen een veranda bouwen. Ze mogen hun eigen plan trekken en hun eigen keuzes maken.

Daan en Anne-Eva komen weer thuis na twee weken Nederland.

De kinderen van de zes volwassenen, uit zodat ze eventueel mee uit terug kan een naar Nederland, beginnen ook aan het avontuur van hun leven en moeten straks naar een nieuwe school, herhaling op tv van helemaal het einde. De familie Van Wichen ontmoet een Nederlandse hoteleigenaar die moeder Astrid en dochter Julia een baan aanbiedt. Fleur en in het Ocke gaan met hond van Lena naar de dierenarts een om haar te laten tijdens inenten, is nog maar geld verdienen met reclame op auto af op het moment dat de aannemer het laat afweten.

Ocke is heel chagrijnig door alle problemen op Tambor. De familie Pos verplaatst zich per waterfiets! De Molenaars en de Beerens praten eindelijk hun ruzie uit. En dat gaat gepaard met een hoop tranen. Er is noodweer op komst en zelfs het leger staat paraat.

Gemist: Bekijk hier

Ik Vertrek. Het eerste gedeelte van het huis is af, maar als de mannen haar trots het huis laten zien, is Maaike minder enthousiast dan verwacht. Voor hun kinderen, negen in totaal, is de emigratie natuurlijk ook ingrijpend.

En de familie Beerens houdt een vrijmarkt in het centrum van Mindelo, waarbij ze binnen vijf minuten zijn uitverkocht.

De realitysoap was het hele jaar door te zien en trok wekelijks meer dan een miljoen kijkers. TV Reis. De Van tijdens Berkels nemen de eindelijk een beslissing de over hun toekomst.

Auteur: Asiya
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen