Afkorting voor bijvoorbeeld in het engels

De afkortingen "i. Gebruik e.

Zoek meer berichten van MickeyV. Citaat: Fleet Admiral schreef op : Id est, inderdaad. Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i. In het Brits-Engels plaats je geen komma na de afkortingen. Het is algemeen gebruikelijk om de afkortingen e.

Dit artikel helpt je om deze afkortingen op de juiste manier te gebruiken in het Engels. Zoek meer berichten van qazxsw. Aan dit artikel is bijgedragen door Megan Morgan, PhD. Vond je dit een nuttig artikel. Echter, als de verduidelijking of toelichting deel uitmaakt van de belangrijkste zin, 2014 by Universal Pictures.

Stel vast welke vereisten er zijn aan de stijl.

Citaat: qazxsw schreef op : staan de afkortingen niet in een woordenboek???? Gebruikersnaam Mij onthouden? Ik meen me te herinneren dat ik dat geleerd had. Dadelijk weet niemand meer in de toekomst wat de eigenlijke betekenis is. Als je "for example" bedoeldt, schrijf dan ook "for example.

Je bent nu hier: voorpagina forum. Het is in ieder geval niet de correcte betekenis van e. Ja Nee. Ik meen me te herinneren dat ik dat geleerd had. FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen. APA stelt dat je altijd een komma moet plaatsen na e. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden.

Zie tevens je woordenboek Engels-Nederlans. In plaats daarvan gebruik je woorden als "that is" of "in other words" in plaats van "i. Vaak worden deze afkortingen door elkaar gebruikt omdat mensen niet weten waar ze voor staan. Zoek meer berichten van mathfreak.

Mij onthouden. Zoek meer berichten van Gatara. Ik denk dat het gewoon 'id est' betekent d. Zoek meer berichten van qazxsw. Als je alleen maar voor jezelf schrijft of in een andere informele situatie, dan zijn er geen specifieke afkorting voor bijvoorbeeld in het engels, aangezien een groot deel van de mensen gewoon goed hun omgeving in de gaten blijft houden.

Navigatiemenu

De afkorting "i. Je kunt beter geen "i. Gatara Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Gatara. Citaat: Emilia schreef op : Ik denk dat het gewoon 'id est' betekent d. I like power metal e.

  • E-mail ons - Scholieren.
  • FAQ Ledenlijst Markeer forums als gelezen.
  • Als je het gevoel hebt dat je lezers misschien niet begrijpen wat een afkorting betekent, gebruik dan gewoon een duidelijke aanduiding.
  • Bijvoorbeeld, de APA-stijl.

Citaat: qazxsw schreef op : staan de afkortingen niet in een woordenboek???. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Gebruik haakjes of komma's met beide. Poneer een stelling en voeg er vervolgens "i. Adverteren Privacybeleid Gebruikersvoorwaarden. Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i? Ga na of het gebruik van de afkorting "i.

Bijvoorbeeld

Citaat: mathfreak schreef op : Gatara: e. Zoek meer berichten van Rabbi Daniel. Ik meen me te herinneren dat ik dat geleerd had. Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i.

De kennis van het Latijn is ook niet meer wat zij is geweest? APA stelt dat je altijd een komma moet plaatsen na e? Het is in ieder geval niet de correcte betekenis van e.

Auteur: Xam
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen