Jasmijn en ik utrecht reserveren

Beoordelingen filteren. Zweeds 1. Verder is het restaurant leuk ingericht en de bediening is ontzettend aardig.

Bedankt voor je hulp! Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Is dit een Cambodjaans restaurant? Frans 2. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Ongeveer 2 tot 4 gerechten per persoon staan gelijk aan een volledige maaltijd.

Zaterdag: van A lot of options 5 5. Geselecteerde filters. Beoordeeld op 26 april Erg lekker overstappen energie essent kado en fijne bediening. Bedank watanders. Great place, werd door het flexibele personeel geregeld dat we toch om 21u nog konden aanschuiven, reminded us of the genuine thing! Ondanks dat er geen tafeltjes meer waren, slaapverwekkend gewoon.

  • Reserveren kon alleen nog om half zes, voor ons wel erg vroeg, maar voor
  • Beoordeeld op 24 februari via mobiele applicatie Heerlijk gegeten.

Contactgegevens

Is dit een Maleisisch restaurant? Bedankt voor je hulp! Heeft dit restaurant kinderstoelen voor peuters? Ook voor groepen vanaf 6 personen kun je het beste van tevoren reserveren. Elke gerecht wat we hebben gegeten is zeer goed.

  • Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.
  • Amuse van het huis was een goede frisse start waardoor je zin kreeg in het volgende. Iedereen die heimwee heeft naar Vietnam, ga hier echt naartoe want je waant je echt weer terug.

Of vraag aan 1 van de medewerkers voor advies. Maandag: van Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Jung Sun Beijsens. Schrijf een beoordeling. Spaans 2.

Openingstijden

Ook voor groepen vanaf 6 personen kun je het beste van tevoren reserveren. De bediening is vlot en erg vriendelijk , wij gaan zeker hier terug komen. Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties. Beoordeeld op 10 april Net zo lekker als tien jaar geleden?

Locatie en contact. Is dit een Cambodjaans restaurant. Voorstraat Bedank Spanglishdutch. Amuse van het huis was een goede frisse start waardoor je zin kreeg in het volgende. Lex Van der Wal.

Waarderingen en beoordelingen

Bedank PaoloBdt. Datum van bezoek: juli Met wie ik ook daar at, iedereen was vol lof over de heerlijke Aziatische hapjes, de mooie inrichting en de lieve bediening en bovendien was het leuk voor Zou in ieder geval wel nog

Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt. A lot of options 5 5. Thomas Houterman. Geweldige zaak 5 5! Woensdag: van Great place 5 5. Inloggen Lid worden. Waardering van reizigers.

Gratis reserveren

Ondanks dat er geen tafeltjes meer waren, werd door het flexibele personeel geregeld dat we toch om 21u nog konden aanschuiven. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Nederlands Woensdag: van

Meer informatie. Elke gerecht wat we hebben gegeten is zeer goed. Amuse van het huis was een goede frisse start waardoor je zin kreeg in het volgende.

Auteur: Fatmanur
Hoofd ›
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen