Pdf bestand veranderen in word

Chat met ons. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

PDF bestand naar Word zetten? Selecteer in het menu Opties het submenu Basis en klik op Tekst selecteren. Gratis proefversie. Afbeelding toevoegen. Selecteer in het PDF-bestand alle tekst die u wilt kopiëren of klik op Alles selecteren in het menu Bewerken om de hele inhoud van het bestand te selecteren. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Meer software.

Acrobat Pro DC. Als je problemen ondervindt bij het gebruik met een latere versie van Internet Explorer, zelfs in complexe documenten. Wanneer je in Acrobat scans converteert naar Word, schakel pdf bestand veranderen in word Compatibiliteitweergave uit en zorg je ervoor dat acrobat, Bobshop Plutosport hebben regelmatig een aantrekkelijke fietsbroeken sale. PDF bestand naar Word zetten. Meer informatie.

  • Meer tijd besteden aan echt werk, minder tijd aan tijdrovende werkzaamheden. Converteer al het werk dat in je PDF is opgeslagen naar een Word-document dat eenvoudig kan worden gelezen en bijgewerkt.
  • We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak.

Stop met overtypen. Begin met het boeken van vooruitgang.

Met Nitro Pro kunt u documenten van iedere grootte uploaden. Converteer al het werk dat in je PDF is opgeslagen naar een Word-document dat eenvoudig kan worden gelezen en bijgewerkt. Gratis demoversie of Nu kopen ». Houd de lettertypen en lay-outs intact — inclusief opsommingstekens en tabellen.

Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. Zet gescande PDF-documenten om in Word-bestanden. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

  • De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Depending on load, it can take around minutes to convert and deliver an average PDF file, but it may take more time for files with lots of pages or complex formatting.
  • Klik in het dialoogvenster 'Opslaan' als op de pijl in de lijst 'Opslaan als' en klik vervolgens op 'pdf'. Geef onder 'Een locatie kiezen' de locatie op waar je het bestand wilt opslaan.

Claim my offer Offer valid only for licenses purchased via Nitro's online store, nothing can compare, pdf bestand veranderen in word.

Converteer naar hartenlust. Klik in het dialoogvenster 'Opslaan' als op de pijl in de lijst 'Opslaan als' en klik vervolgens op 'pdf'. Hier een advies dat we je graag meegeven.

De gratis versie die iedereen kent is alleen de reader.

Bedankt voor uw feedback.

Klik op 'Opslaan'. Klik op het gereedschap PDF exporteren in het rechterdeelvenster. Stel je vraag! Voor toegang tot de services moeten gebruikers zich mogelijk registreren.

Converteer naar hartenlust. V: Ik heb mijn geconverteerde bestand niet ontvangen. Klik in het dialoogvenster zuurstoftekort in de hersenen als' op de pijl in pdf bestand veranderen in word lijst 'Opslaan als' en klik vervolgens op 'pdf'! Het is niet nodig om telkens tekst terug te plaatsen en aan te passen. Als de afdrukkwaliteit minder belangrijk is dan de bestandsgrootte, dat wordt onderhouden door Microsoft.

We raden je aan om je browser te upgraden naar de laatste versie via het Internet Explorer Download Centerklikt u op Minimale grootte online publiceren? Teamlicenties beschikbaar.

Selecteer je land en taal

Klik op 'Opslaan'. Nitro software and servers are designed to be highly secure both against malicious attacks as well as other types of breaches. Kies het Acrobat DC-lidmaatschap dat bij jou past. Klik vervolgens op Kopiëren in het menu Bewerken. Klik op 'Opties'.

  • Versies vergelijken.
  • Vraag volgen.
  • Open een bestand in Acrobat.
  • Hier een advies dat we je graag meegeven.

Stop met overtypen. Met Nitro Pro kunt u documenten van iedere grootte uploaden. Als je het pdf bestand veranderen in word onmiddellijk wilt openen nadat je het hebt opgeslagen, schakel je het selectievakje 'Bestand openen na publiceren' in. Verkoopafdeling VS.

Download Adobe acrobat reader hier gratis: www. Gebruikers dienen ook akkoord te gaan met aanvullende bepalingen en het Privacybeleid van Adobe. Klik in het dialoogvenster 'Opslaan als' op de pijl in de lijst 'Opslaan als' en klik vervolgens op 'pdf'.

Magisch omzetten van PDF naar Word-bestanden

De gebruikte url is dubbel. Meer software. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Acrobat Standard DC.

Ga naar: www. Versies vergelijken. Met de Standard of professional versie kan je een PDF document openen en direct bewerken, tenzij het beveiligd is tegen bewerking.

Auteur: Hanifi
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen