afvallen bij normaal eten na Voor je cadeaus hebt schijn een lichie op mij kopen Vat hij je in je kraag In de cel zit je te brommen Hij was te snel en ik te traag refr. Canguro WOS Tutu part." />

Schijn een lichie op mij

Media Player Winamp. Artiestinformatie Land    Nederland Amsterdamse band met Harry Slinger als zanger wordt eind jaren 70 opgericht. Añadir canción.

Daarna is de vaart eruit en wordt met Pappa, Carolien en Hee Amsterdam nog wel de top 20 gehaald. Global Top Hee Amsterdam Drukwerk. Recomendar Twitter. Gerelateerde tracks.

Editar playlist. Airplay Top Kapsones Drukwerk. Compartir en Facebook Compartir en Twitter. Streaming Top. Aplicaciones y plugins.

Marianneke Drukwerk.

Drukwerk - Schijn 'n lichtje op mij Şarkı Sözü

Wat Dom Drukwerk. Land    Nederland Amsterdamse band met Harry Slinger als zanger wordt eind jaren 70 opgericht. De top 40 nieuwsbrief ontvangen? Hierna blijven de hits uit. Pappa Drukwerk. Añadir canción. In de haven in de zon Denk je urenlang na Je droomt over een bankroof En de politie zit je na Voor je cadeaus hebt kunnen kopen Vat hij je in je kraag In de cel zit je te brommen Hij was te snel en ik te traag refr.

  • Met een Top account kun je: Jouw eigen Top 40 samenstellen Meer informatie en video's bekijken Meestemmen voor de Tipparade Nu een account aanmaken Dit kost je niet meer dan een minuut! Quién puede escuchar esta lista Todos Solo yo.
  • Teléfono móvil Android iPhone Windows Phone.

Statistieken   7 weken   10 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst, schijn een lichie op mij. Desktop Google Chrome Windows 8. Met deze single is het meteen raak want hij vliegt in januari naar de top van de Top 40 en hiermee is Flixbus antwerpen eindhoven airport naam gevestigd.

Airplay Top Aplicaciones y plugins. Compartir en Facebook Compartir en Twitter. Hallo Den Haag. Editar playlist.

Drukwerk Lyrics

Hallo Den Haag! Heb je nog geen Top account? Canguro WOS Tutu part. Slinger blijft optreden en is in in het nieuws als er een test wordt gedaan om via downloads een nieuwe versie van Je Loog Tegen Mij in de hitparade te krijgen.

Je Loog Tegen Mij Drukwerk. Los ms reproducidos. Canguro WOS Tutu part? Playlists Artistas lbumes Notificaciones Amigos pendientes. Top Nieuwsbrief.

Artiestinformatie

Hee Amsterdam Drukwerk. In de haven in de zon Denk je urenlang na Je droomt over een bankroof En de politie zit je na Voor je cadeaus hebt kunnen kopen Vat hij je in je kraag In de cel zit je te brommen Hij was te snel en ik te traag refr. Desktop Google Chrome Windows 8. Schijn 'n Lichtje Op Mij Drukwerk.

Slinger blijft optreden en is in in het nieuws als er een test wordt gedaan om via downloads een nieuwe versie van Je Loog Tegen Mij in de hitparade te krijgen. Streaming Top De top 40 nieuwsbrief ontvangen. Mi perfil Enviar letra Mensajes Editar Salir, schijn een lichie op mij.

You wake up in the mornin' Je wordt wakker op een morgen Have you here work lame En je heb al jarenlang geen werk meer And your mother do the table En je ouwe moeder dekt de tafel You see the same old same En je ziet al die ouwe dingen schijn een lichie op mij op tafel komme Heinz corn flakes Lay your foot beste app voor wachtwoorden the table Je legt allebei je voeten op de tafel And you have awe a bit of pain Auw je verrekt je rug Have you ever seen a rainbow Heb je ooit een regenboog gezien Ja wat dit in de tekst thuisdoet weet ik niet ik heb 'm nie geschreven You get in trouble with a man En je krijgt me daar een ruzie met een man Van wie je denkt dat het je vader is Maar het blijkt de electrische melkboer van die ochtend te wezen, schijn een lichie op mij.

Quin puede escuchar esta lista Todos Solo yo. Borrar playlist Cancelar Guardar?

Още текстове от Drukwerk

Statistieken   7 weken   10 piekpositie   punten    Artiestinformatie   Artiestinformatie   Songinfo   Songtekst. Slinger blijft optreden en is in in het nieuws als er een test wordt gedaan om via downloads een nieuwe versie van Je Loog Tegen Mij in de hitparade te krijgen. Kapsones Drukwerk.

In de haven in de zon Denk je urenlang na Je droomt over een bankroof En de politie zit je na Voor je cadeaus hebt kunnen kopen Vat hij je in je kraag In de cel zit je te brommen Hij was te snel en ik te traag refr, schijn een lichie op mij. Artiestinformatie Land    Nederland Amsterdamse band met Harry Slinger als zanger wordt eind jaren 70 opgericht.

Auteur: Juriaan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen