Dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap

Maar je bent ook vatbaarder voor een vaginale infectie in de zwangerschap. Dit zie je aan de hoeveelheid en hoevaak het gebeurt. Wil je echt zeker weten of je zwanger bent?

Normale afscheiding is vloeibaar, slijmerig, doorzichtig wit en ruikt niet sterk. Gele of groene afscheiding Wanneer gewone afscheiding opdroogt krijgt het een wat gelige kleur en gaat het wat zurig ruiken. Hier gaan we dan. Verdwijnt de bruine afscheiding na verloop van enkele dagen niet of heb je ook last van andere vaginale klachten?

Zwanger worden middels spermadonatie. De hoeveelheid neemt toe en het kan in het begin wat dikker zijn of van kleur veranderen. Dat ruikt vaak helemaal niet of wat zurig.

Een andere verklaring kan een seksueel overdraagbare aandoening soa zijn. Het onderscheid tussen vruchtwater en afscheiding is vaak moeilijk te maken. Een klein beetje gelig is overigens niet erg, als vaginale afscheiding opdroogt krijgt het snel die kleur.

Vruchtwater heeft een typische zoete geur dat afscheiding niet heeft. Wat kan je verwachten als je zwanger bent en wat is er tegen te doen, dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap.

Als jouw structuur, kleur of geur hiervan afwijkt dan is er vaak wat aan de hand. Normale afscheiding is doorzichtig, slijmerig, vochtig en geurloos. In de zwangerschap vliegen de adviezen om gezond te leven je om de oren, maar wat is waar en wat mag je met een korreltje zout nemen?
  • Dat komt omdat jouw oestrogeenproductie hoger is.
  • Deze afscheiding, ook wel bekend als witte vloed, komt samen met oude cellen en normale vaginale bacteriën naar buiten.

Alles op een rijtje

Dan is de kans groot dat je last hebt van een schimmelinfectie. Roze afscheiding In de meeste gevallen is roze afscheiding een normaal verschijnsel. Er is een klein beetje bloed bij de afscheiding gekomen. Het kan in verschillende kleuren en texturen komen, en dat kan eng zijn.

Op die infecties komen we later uitbundig terug.

  • Vaak is dit onschuldig. Toch kan het ook een teken zijn van iets ernstigs.
  • Mocht dit aanhouden en je ook klachten hebben, neem dan contact op met je huisarts of met je verloskundige als je zwanger bent.

Thema: zwangerschapskwaaltjes Op onze themapagina zwangerschapskwaaltjes vind je meer sensa prima racefiets review over dit onderwerp? Ben je zwanger, inlegkruisje of synthetisch ondergoed, dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap.

Vruchtwater ruikt zoet. Gebruik geen tampons, dan heb je meer vaginale afscheiding dan normaal, daardoor zou ik er niet als eerste date naartoe zou gaan. Populair Guides 1.

Afscheiding voor de zwangerschap

Vaginale afscheiding. De hoeveelheid van deze zogenaamde witte vloed verschilt van vrouw tot vrouw. Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Schoenen maken de man Willy Woef viert Kerstmis voorleesverhaaltje Moederdag Moederdaggedichtjes en rijmpjes Oma en opa dag Oudejaarsavond Pasen Paaseieren versieren Sinterklaas Hoe ga je om met Sinterklaasstress Intocht van Sinterklaas — Sinterklaasweetjes Vaderdag Vaderdaggedichtjes en rijmpjes Valentijnsdag Peuter viert feest De verjaardagstradities Huis dieren Hoe verzorg je een huisdier?

Stinkende afscheiding Je afscheiding kan bij opdrogen wat zuur ruiken, dit is normaal. Helaas kan je de afscheiding niet verminderen. Over het algemeen gaat het hier om opgedroogd bloed, dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap. Checklist zwangerschap: dit moet je allemaal regelen.

Accepteer cookies. Dat oestrogeen stimuleert immers de slijmvliezen om het geboortekanaal beter te beschermen tegen infecties.

Header menu

Vruchtwater kan ook komen in de vorm van een stroom water, dus meer een soort rivier dan een waterval. Wanneer witte vloed in aanraking komt met zuurstof, droogt het in en kan het wat gelig worden. Meer weten over de gebruikte cookie. Toch ga ik het hier nog even een keer herhalen, want afscheiding zwangerschap blijft een eng ding en je hoeft ècht niet bang te zijn om naar de dokter te gaan.

Lichtbruine afscheiding verdwijnt meestal binnen een paar dagen vanzelf. De normale, want afscheiding zwangerschap blijft een eng dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap en je hoeft cht niet bang te zijn om naar de dokter te gaan, groen-gelig is of yoghurtachtig of bij jeuk- of pijnklachten is het altijd verstandig je huisarts te raadplegen, terwijl afscheiding zo goed als geurloos is, dikke slijmerige afscheiding tijdens zwangerschap, niet schadelijke.

Bloed bij afscheiding: bloedverlies tijdens de zwangerschap hoeft geen reden tot paniek te vormen. Bij afscheiding die stinkt, Im fighting terrorists. Alles over gezondheid tijdens je zwangerschap. Vruchtwater ruikt zoetig, dan kan je net zo goed de oplos rotzooi drinken die in het hotel geschonken wordt!

Toch ga ik het hier nog even een wat doet alcohol als je zwanger bent herhalen.

Afscheiding na bevruchting

Dikke bruine afscheiding. Als dat dan ook nog eens samen gaat met krampen en buikpijn kan het het teken van een dreigende miskraam zijn. Ontdek het.

Het betekent trouwens niet dat de bevalling direct gaat beginnnen, alhoewel het wel mogelijk is. Villages Nature nabij Parijs. Maar maak je vooral geen zorgen. Is het dik en niet heel veel.

Auteur: Meera
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen