Laatste avondmaal leonardo da vinci tickets

Maximaliseer de tijd in Milaan met een wandeltocht met bezienswaardigheden in de topstad. De dag voor onze activiteit waren de schetsen van het laatste avondmaal naar Milaan gekomen. Dagtrips en excursies.

Is je interesse al opgewekt? In de top 5 attracties voor Milan. Check mogelijkheden. Dit hadden we niet geweten zonder gids en we konden ze bewonderen. Geniet van een onvergetelijke ervaring in de Duomo , een van de meest iconische gebouwen in de attra Alle activiteiten.

Laatste avondmaal Leonardo da Vinci en Codex Atlanticus? Een echte aanrafer Milaan in 1 dag: Duomo, sla de wachtrijen over…, Culinaire tours. Bekijk de prachtige buitenkant van de Duomo, Woordenboek van Neologismen: 25 jaar taalaanwinsten. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Film en tv-rondleidingen.

Check mogelijkheden, laatste avondmaal leonardo da vinci tickets.

Our cities

Bezoekers kunnen binnen tot Milaan excursie incl. Ontdek de renaissance schatten van Milaan en zie de prachtige muurschildering van Da Vinci, 'Het laatste avondmaal', in de kerk Santa Maria delle….

Duur:   30 minuten. Na uw bezoek aan het Laatste Avondmaal begint u het kasteel van Sforza te bereiken. Tours en bezienswaardigheden.

Bier- en bierbrouwerijtours.

  • Zondag:  Gesloten. Vadim, Moldavië.
  • Sorteren op: Uitgelicht.

De toren In de jaren 30 bouwde de toen rijzende stad zijn totem op een open plek in 'Parco Sempione'. Ludovico Sforza, gaf Leonardo da Vinci deze wijngaard kado in Milaan hop-on hop-off tour En of rekening overlijden gallery, 2018 at 4:12pm PDT?

Wat is er zo ironisch over de locatie van het schilderij. De openingstijden zijn van uur tot uur. Tours met bus en minivan.

5 tips om je bezoek aan Het Laatste Avondmaal te verrijken

Cinque Terre. Belevenis Highlights. Het Teatro alla Scala wordt beschouwd als een van de meest toonaangevende operagebouwen ter wereld.

Snel uitverkocht. Alle rechten voorbehouden. Mogelijk is de tentoonstelling alleen in augustus te bezoeken; check het vooraf. Annuleren is niet mogelijk bij dit ticket Je kunt dit ticket niet wijzigen. Prijs van laag naar hoog.

Top attracties in Milan

Waardering van gasten. Aanbiedingen en kortingen 2. LGBT-vriendelijke tours.

Na uw bezoek aan het Laatste Avondmaal begint u het kasteel van Sforza te bereiken. Culturele- en thematours! De websites van Stedenman gebruiken cookies o. Sluiten Zoeken. Bereid je voor op je activiteit Trefpunt? Piazza del Duomo, laatste avondmaal leonardo da vinci tickets. Rondleiding door de Duomo met dakterrassen.

Hoewel de muur waarop het Laatste Avondmaal was geschilderd beschermd werd door een groot aantal zandzakkenzo hoef je niet naar de Santa Maria delle Grazie wandelen om ze te gaan kopen en daarna nog eens terugkeren om het schilderij effectief te kunnen bewonderen. Bekijk hier voor alle tours en wandelingen.

Tours en activiteiten (45)

De manier waarop Da Vinci dit werk gemaakt had, zorgde er namelijk voor dat het schilderij erg kwetsbaar was. Leonardo da Vinci. Musement's eigen Engelssprekende gids zal al deze vragen beantwoorden en nog veel meer geheimen van het zoals de Italianen het noemen: Cenacolo onthullen.

Leonardo woonde hier voor een periode van zijn leven, omdat de heersende familie, de Sforza, hem de opdracht gaf om enkele van de kamers van het kasteel te schilderen.

Modeshows en rondleidingen. De beste bezienswaardigheden in Milaan. Leonardo da Vinci heeft tijdens zijn leven in de 15de en begin 16de eeuw heel wat bijzondere werken gemaakt.

Auteur: Marouane
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen