Boerderij te koop nederlands limburg

Trovit Boerderij Limburg. Ga naar onze website! Als dit is waar jij al geruime tijd naar op zoek bent, dan is

Woonboerderij Te Huur In Roermond. Geulle, Limburg - Te Huur - Appartement - 80 m² - 2 kamers. Woonboerderij In Landgraaf. Belfeld, Limburg - Te Koop - Woonboerderij. Arcen, Limburg - Te Huur - Villa -  m² - 5 kamers. Loftwoning De Oude Bongard Wijnandsrade Voormalige wagenschuur met enorm volume geheel vrij in te richten als loftwoning. Weert, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m².

Deze unieke boerderij dateert van ca. Bijzondere volledig herbouwde woonboerderijprachtig gelegen aan natuurgebied de krang op een perceel van maar liefst ca. Deze langgevelboerderij biedt de ideale combi Stramproy, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m!

Aankoopbegeleiding Succesvol verkopen.

Meer info. De boerderij wordt gesplitst in drie. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact.

Le Passe Partout Bemelen grenzend aan Maastricht Vrijstaande met riante woonvleugel en persoons groepsaccommodatie. Landelijk wonen met een zee aan ruimte aan huis en toch zeer centraal gelegen in de stad Maastricht. Soms kiest een eigenaar er echter bewust voor om niet actief te publiceren, maar bieden wij het object enkel aan in ons netwerk van zoekenden.

Woonboerderij Cadier En Keer. Het v.

Vergelijkbare woonboerderijen: Woonboerderij melderslo? Woonboerderij In Einighausen. Landelijk gelegen, vrijstaande woningen. Terzieterweg 28 Epen Terziet Desingel antwerpen geplande evenementen vakwerkhuis gelegen in de mooiste hoek van het heuvelland boerderij te koop nederlands limburg zowel reacratief gebruik als permanente bewoning.

Limburg is een prachtige provincie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en waar het landelijk wonen een bijzondere betekenis heeft.

Hoeve Kaardenbeek

Arcen, Limburg - Te Huur - Villa -  m² - 5 kamers. Het zijn slechts 3 van de plaatsen en regio’s in Limburg waar we u van dienst kunnen zijn met een bijzonder landelijk gelegen wonen.

Op een centrale locatie gelegen kunnen wij u een gedeelte van een monumentale boerderij aanbieden.

Op te knappen woonboerderij op ruim perceel. Zoekfilters: Limburg. Bovenstand ons actieve woningaanbod! Je kunt op elk moment opzeggen. Kenmerken Parkeerplaats  0.

Kantstraat 2

Hier bouwt u het huis dat aan al uw woonwensen voldoet. Het kan in Schimmert. Bovenstand ons actieve woningaanbod. Woonboerderij in Limburg. Met het creëren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring.

  • Woonboerderij Buggenum.
  • Wenst u ondersteuning bij de verkoop van uw huidige woning, of bij de koop van een villa in Limburg?
  • Klimmen, Limburg - Te Huur - Villa -  m² - 4 kamers.
  • Bouwplan Broenen Beek Limburg Op het hoogste punt van Beek, waar de bebouwing over gaat in de weilanden van Genhout, ontstaan 4 exclusieve bouwkavels.

Vul uw E-mailadres in om te downloaden. We beschikken over alle vergunningen en hebben een hoge klanttevredenheid. Weert, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 7 kamers. Meer info Niet akkoord Boerderij te koop nederlands limburg. Woonboerderij In Kessel Lb. Deze langgevelboerderij biedt de ideale combi Onze zoekmachines.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Mogelijk hebben wij dus nog een boerderij te koop maar staat deze niet op de website. Landgoed De Oude Borg Herten nabij Roermond Zeer exclusief landgoed met twee riante vrijstaande woonhuizen met optimale privacy. Stein, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 7 kamers. Vergelijkbare woonboerderijen: Woonboerderij kessel.

Deze langgevelboerderij biedt de ideale combi Volledig gerestaureerde vakwerkhoeve met uniek panorama over het Geuldal. Woonboerderij in Limburg!

Auteur: Lucette
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen