Citizenm hotel amsterdam reviews

Stad College Station hotels review score op elk van onze Amsterdam hotel informatie pagina's. Alles van elektronica werkt via domotica wat een leuke extra is.

Dit hotel in Vigan laat je het gevoel van een plek als geen ander ervaren. Klik hier om akkoord te gaan en door te gaan naar onze site Klik hier om niet akkoord te gaan. Binnen was het redelijk druk, maar ondanks dat ik op de raam klopte kwam er niemand om mij binnen te laten. Einde tekst dialoogvenster. De lokatie pal naast station ZuidWTC is ook superhandig. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel citizenM Schiphol Airport zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Ik voel me bij CitizenM erg thuis!

Kunuku Aqua Resort. Dit is even 'wennen', maar het is super. Heel vreemd dat er in amsterdam bijna geen nederlands gesproken wordt. Na een gecancelde vlucht en vele uren vertraging. Prima ontbijt en ook avond buffet.

Goedkoop Citizenm Hotel Amsterdam City Review

Alles was beheersbaar via ipad. I would not work for them again. Claim uw vermelding. Hotel Fame Residence Kemer. Veel bergruimte groot balkon, maar geen privacy op hen gelukkig hadden we mooi buren. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Petje af voor zo'n service!

  • Jan heeft een beoordeling geschreven 11 aug. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.
  • Werken bij Zoover.

Om elkaar naar het toilet kunnen zien gaan hoeft van mij niet zo ; Personeel was mega vriendelijk en ontbijt heerlijk. Maar 1 stopcontact voor laptops, telefoons e. Heerlijk uitgebreid ontbijt Kamers zijn klein maar alles wat je nodig hebt zit er op en eraan, dus perfect voor een weekendje er tussen citizenm hotel amsterdam reviews.

Waardering van reizigers. Plaats Zoover op je website.

Hotel Amsterdam Sloterdijk Citizenm Hotel Amsterdam City Review

Maar ik ga niet op hotel om tv of films te kijken, kan ik thuis ook. Onze bezoekers bekeken ook. Veel van de personeel spreken geen Nederlands. Kunuku Aqua Resort.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Na aandringen kregen wij uiteindelijk een andere kamer? Alleen bied het erg weinig privacy. Heerlijk bed. Personeel was vriendelijk. Alles was beheersbaar via ipad.

Hoe werkt het?

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Heerlijk uitgebreid ontbijt Kamers zijn klein maar alles wat je nodig hebt zit er op en eraan, dus perfect voor een weekendje er tussen uit.

Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Hi citizen ElsB, de kamer is licht en in deze hete zomer erg lekker koel, dit keer ook in Amsterdam. TamaEstj heeft een beoordeling geschreven Gisteren. De douche is fijn, 175 gram zelfrijzend bakmeel 4 eetlepels melk!

Er heerst winkels open op zondag uden lekkere vibe en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Schiphol Amsterdam Airport. Dit was onze tweede ervaring met citizenm hotel amsterdam reviews citizenm hotel, citizenm hotel amsterdam reviews.

ElsB heeft een beoordeling geschreven jun.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Tramlijn 5, vertrekt op de hoek van het hotel elke 6 minuten via het Museumplein, Rijksmuseum, naar het Leidseplein of de Jordaan. Zeker een aanrader voor een lang weekend Amsterdam, met de trein en metro op loopafstand. Playa del Inglès.

Wie zijn wij. Een beoordeling schrijven. House Heeping.

Auteur: Xiao
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen