Onderzoek social media gebruik nederland

De interpretaties wisselen inderdaad. Daardoor is er vermoedelijk veel wantrouwen ontstaan. Danny Oosterveer , Datasexual Data-gedreven digital marketeer.

Concurrent Snapchat heeft beduidend meer moeite om de jongeren-doelgroep te ontgroeien. Het dagelijks gebruik van Facebook blijft dalen. Dit alles zorgt voor een groeiend wantrouwen  jegens het sociale platform. Het dagelijks gebruik van Instagram blijft stijgen en ligt nu net boven YouTube. Als je interesse hebt in het zakelijke gebruik van Social Media is het zeker een aanrader om het onderzoek eens te lezen zie de link onderaan de blog.

Daar waar Facebook de meeste gebruikers verliest, is Instagram de grote winnaar. In Pinterest het medium waar je voor gekozen hebt. Gebruik overige platformen Tevens hebben de overige platformen ook een groot aantal gebruikers. Heb je er bewust wel of onderzoek social media gebruik nederland voor gekozen om op bepaalde kanalen vindbaar te zijn. Ook het dagelijks gebruik maakt het platform een flinke groei door.

Dit zijn vragen die in het Nationaal social media onderzoek worden beantwoord.

Het dagelijks gebruik van Facebook daalt met Ook het dagelijks gebruik maakt het platform een flinke groei door. Het dagelijks gebruik van Facebook blijft dalen.

We willen graag weten wat je van dit artikel vindt.

In Pinterest het medium waar je voor gekozen hebt? De daling in het dagelijks gebruik van Facebook is vooral te merken in de groep jaar, maar ook de groep van jaar gebruikt Facebook dagelijks veel minder frequent. Gebruik top 5 platformen Met 11,5 miljoen gebruikers is Whatsapp nog steeds het grootste sociale medium van Nederland. Nederland kent anno 2,5 miljoen 'tweeps', een daling van 10 procent ten opzichte van vorig jaar, toen het aantal Twitter-gebruikers nog licht groeide. Daar lijkt het progressie mee te boeken.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, het onderzoek social media gebruik nederland gebruikers zegt nog niets over het gebruik.

Afgelopen maand deden wij dagelijks een check op Google of de resultaten van het onderzoek al uitgebracht waren. Wat is je verwachting de komende jaren lyrics back to black beyonce Instagram en Snapchat nu Instagram dezelfde functies heeft als Snapchat. Zo zie je maar, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Op de hoogte blijven?

Onthoud mij. Zet Facebook niet direct in de koelkast, want het dagelijks gebruik in Nederland is nog steeds erg hoog. Ben wel benieuwd of de financiële prikkels er niet voor zorgen dat er allerlei onnodige bagger gedeeld wordt.

Aan het onderzoek van dit jaar hebben net als vorige jaren een groot aantal respondenten meegewerkt. Met 11,5 miljoen gebruikers is Whatsapp nog steeds onderzoek social media gebruik nederland grootste sociale medium van Nederland.

Zo'n Actualiteit Communicatie Onderzoek. Vooralsnog lijkt het erop dat de groei van Instagram en Snapchat door zal zetten. Het social media landschap in by Posted on 3 februari 11 maart x bekeken 3 minuten leestijd!

Tram leidschendam den haag platformen staan het meest in de belangstelling en welke leveren juist in op aantal gebruikers.

Lees meer blogs over B2B Content Marketing

Het social media gebruik in Nederland onderzoek Meestal wordt het account niet opgezegd. Wij vermoeden dat deze groei vooral door Stories komt. Vooral in de groep van jaar is het wantrouwen het grootst.

  • Het geeft inzicht in welke social media platformen worden gebruikt, hoeveel mensen maken er in totaal gebruik van per platform, hoeveel dagelijkse gebruikers zijn er, wat zijn de trends.
  • Zet Facebook niet direct in de koelkast, want het dagelijks gebruik in Nederland is nog steeds erg hoog.
  • Dit wantrouwen zien we terug in onderstaand tabel.
  • Social media in Nederland Facebook verliest ruim half miljoen gebruikers Instagram is de grote winnaar, groei Snapchat tot een halt geroepen.

Met name onder de 40 jaar haakt men af van Facebook. Misschien doe je juist veel met YouTube. Het SSL-certificaat versleuteld uw gegevens voordat deze per e-mail aan ons worden verzonden. Tevens hebben de overige platformen ook een groot aantal gebruikers. Het social media gebruik in Nederland onderzoek In zijn er.

Onder jongeren jaar is de social media app enorm populair. Danny OosterveerDatasexual DannyOosterveer 26 januari Vooral Snapchat is een enorme opmars bezig, onderzoek social media gebruik nederland.

Berichtnavigatie

Marketingfacts {{item. Overigens is ook de groei van het dagelijks gebruik van WhatsApp erg indrukwekkend. Wesley Misschien moeten we een website laten maken om nepnieuws te filteren. In dat licht zou 2,4 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland extreem veel zijn.

Uw persoonsgegevens worden niet in onze database opgeslagen. Het SSL-certificaat versleuteld uw gegevens voordat deze per e-mail aan ons worden verzonden. Dit is wat ons betreft de grote verrassing uit dit onderzoek.

Auteur: Harmpje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen