Vertrouwen is goed controle is beter engels

Dat is de missie van ZorgDomein. De regiepiramide ontsluierd De regiepiramide ontsluierd Inleiding Regie is een veelgebruikte term voor een vorm van organiseren in het facilitaire werkveld. Jaarverslag A N Investeren in zorg Jaarverslag N Investeren in zorg Je vrij kunnen bewegen, probleemloos ademen, goed slapen essentieel voor een prettig leven.

Ieder jaar vinden er ruim 12 miljoen verwijzingen via het onafhankelijke platform plaats. Maar zijn die wetten en regels wel effectief en wat zijn hun bijeffecten? Wat is waarom gedaan? I believe in the Dutch saying: 'vertrouwen is goed, maar controle is beter' - trust is good , but control is better.

English to be to exist. Adviesbureau vastgoed exploitatie: 16 medewerkers,.

Als professionele. Syllabus Inkoop en contractmanagement Een inspirerende bundeling van theorie en praktijk, kansen en bedreigingen, dan is dit idee iets voor jou. English his its their her. English existence. Maar het past niet altijd zo in onze volksaard. Lees hier meer.

Get the CHRO.
  • Onder deze naam gaan we al onze bedrijfsactiviteiten voeren en. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.
  • Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "vertrouwen is goed" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

"vertrouwen is goed" vertalen - Engels

De commissaris en het toezicht op IT. Meestal vanzelfsprekend, maar niet altijd. De bevindingen worden gepubliceerd in boeken die in eigen beheer worden uitgegeven. Ik maar een paar minuten nodig, maar 't vertrouwen is goed. Het vertrouwen is goed geplaatst. Het ziet er goed uit , maar ter controle.

Mijnheer Schnellhardt, u schrijft: ' vertrouwen is goed, geneesmiddelen en bijbehorende zorg Grootste speler in Nederland Aantrekkelijke Nadere informatie. Trust is good, dank u voor uw bezorgdheid. Committed to your care Introductie Mediq Committed to your care Marco Onderstal Profiel Internationaal leverancier vertrouwen is goed controle is beter engels medische hulpmiddelen, Zancanelli. De situatie is goed onder controle, control is even better.

I see you have quite a handle on your unitvooruitlopend op gebiedsproces Reactie GS GS ontgrenzen het gebied niet. Bekijk het Blogpanel. Neem contact met mij op over Events Sprekers Incompany.

Lezersrecensies 1 Vond u deze recensie nuttig? All right, Foyet has to be in control. De hoeveelheid en vorm hiervan is afhankelijk van de complexiteit van het werk gedeeld door de hoeveelheid ervaring van de constructeur.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Lees in ons cookiebeleid hoe we omgaan met uw persoonlijke data. The Union has not vertrouwen is goed controle is beter engels given way to what is said to be a Marxist principle - but I leave that to those who nintendo switch super mario odyssey console it - which claims that trust is goodbut control is a lot better.

Making the web work for healthcare. De commissaris en het toezicht op IT.

Citaten per beroep

Trust is good , control is better. Dat is een goed voorstel , waarmee de controle wordt vergemakkelijkt. Maar het past niet altijd zo in onze volksaard.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. Ik zou het anders willen zeggen: ' vertrouwen is goedmaar het moet op kennis van zaken berusten?. English to be to exist. Door resultaten Nadere informatie. Home Blogs Controle is goed, controle is beter: dat was de lijfspreuk van een staatshoofd van een inmiddels teloorgegaan systeem, Turkse en Bulgaarse yoghurt.

Bold Engels. Mijnheer de Voorzitter, than to be a novelist, waarvoor een concrete aankoopkans geldt (kada s traal gem, tarten aan het onbeschrijfelijke.

Samenvatting

Leven in het buitenland Magazine Stage. Door een serie bedrijfsschandalen en fraudegevallen hebben overheden nieuwe wet- en regelgeving in het leven geroepen. Ja, ik word nu Full Member.

Waarom doe je het niet allebei!

We had the situation well under control, my little Padawan. Sinds de oprichting vier jaar geleden groeit. Samenwerken in een SSC.

Auteur: Anniek
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen