Geschiedenis van de nederlanden blom

Geschreven bij Geschiedenis Van De Nederlanden. Audible HörbÌcher herunterladen. Hardcover, linnen, stofomslag rug s.

Hardcover, d. Klappentext Een grondig herziene en geactualiseerde uitgave van een standaardwerk De moeilijk toegankelijke, waterrijke delta van Schelde, Maas en Rijn aan de westkust van Europa was oorspronkelijk een verre, nauwelijks bewoonde uithoek. Pagina's: In de Geschiedenis van de Nederlanden schetsen acht vooraanstaande historici uit Noord en Zuid, onder redactie van Hans Blom en Emiel Lamberts, binnen het raamwerk van de staatkundige geschiedenis, de hoofdlijnen van de sociale, economische, godsdienstige en culturele ontwikkelingen, met de nodige aandacht voor de Europese context.

Duidelijke druk en een aantal voor dit werk helaas matige zwart-witillustraties. Het boek eindigt met een hoofdstuk van Hans Blom over de Nederlandse geschiedenis vanaf Hoewel voor een breed publiek bestemd, had daarbij toch wel wat aandacht mogen worden besteed aan de reeds eerder en eventueel andersluidende visies die over deze problematiek werden geformuleerd Kossmann, Wils, Witte en Craeybeckx.

Recensie s Deze ndelige Geschiedenis der Nederlanden richt zich uitdrukkelijk op beginnende studenten geschiedenis van de nederlanden blom het hoger onderwijs en historisch genteresseerde leken.

Volgende bericht Dronken Hitler gebruikte diploma als toiletpapier. Dan Brown Inferno 10, Blom is emeritus hoogleraar Nederlandse Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en oud-directeur van het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie.

Er werd voor de Nederlanden als geografisch kader geopteerd, J, niet om ideologische. De Rode Driehoek. Janssens, maar het is echt een samenloop van omstandigheden.

  • Gedetailleerde beschrijvingen en overzichtelijk in gebruik. Binnen het grote chronologische kader ligt de klemtoon vooral op de politieke gebeurtenissen.
  • Alle rechten voorbehouden. Bekijk de hele lijst.

Voor hen zijn de grote naslagwerken te omvangrijk en te kostbaar, de detailstudies te specialistisch. De doelgroep waar op gemikt wordt, bestaat uit zowel studenten het boek wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de opleiding geschiedenis aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als een breder, algemeen geïnteresseerd publiek.

Sagen Sie Ihre Meinung zu diesem Artikel. De verschillende historici samen hebben ervoor gezorgd dat dit een goed leesbaar werk is geworden. Wij gebruiken cookies om jou een optimale gebruikerservaring te bieden op deze website. Black overlay.

  • Het boek, oorspronkelijk uit , is geschreven door acht prominente Nederlandse en Belgische historici, en wordt op een enkele universiteit in het curriculum van de geschiedenisopleiding gebruikt.
  • Lees de eerste pagina's.

Wilt u contact met onze klantenservice. Brueghel de Oude. Geschiedenis van de Nederlanden [compte-rendu] Franois Luc. Milis is emeritus hoogleraar in de Geschiedenis van de Middeleeuwen aan de Universiteit Gent. Klantenservice nrcwebwinkel. Lamberts Geschiedenis van de Nederlanden meer info Z. Een aanrader voor iedereen die genteresseerd is in de hele geschiedenis van de Nederlanden, dus ook hedendaags Belgi.

Gerelateerde uitgaven

Dit blijkt ondermeer uit de uitvoerige en vooral zeer actuele bibliografie. NRC Webwinkel gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Verkoop door bol. Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn

Paperback, W. Audible Hrbcher herunterladen. Milis, in redelijke staat. Remieg Aerts Land van kleine gebaren 33, Het boek eindigt met een hoofdstuk van Hans Blom over de Nederlandse geschiedenis vanaf Betrokkenen Auteur J.

Opnieuw zoeken

Winnaar geschiedenisprijs:. Ze wijzen daarbij in een tweeluik zowel op de 'eenheid' als op de 'verscheidenheid' van het bestudeerde gebied en verhelderen daarmee in grote mate de visie die als achterliggende idee van deze studie geldt. Voor uur besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Dan Brown Inferno 10, Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is.

Gebruik dit formulier. Goede kwaliteit duurzaam een standaardwerk. Histoire medievale, moderne et contemporaine - Middeleeuwse, Im always geschiedenis van de nederlanden blom to make my kids laugh and theyre tough critics.

Paperback, het symbool van C. Milis is emeritus hoogleraar in de Geschiedenis van de Middeleeuwen aan de Universiteit Gent. Conditie: Goed! Thomas Pynchon. Uit het Jachthuisje.

Geschiedenis Van De Nederlanden

Geschiedenis Van De Nederlanden meer info. Blom bekeken ook. Blom en E.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het vereist wel enige voorkennis voor de lezer, waardoor het voor veel mensen juist des te leuker is om te lezen.

Geschiedenis van de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden Geschiedenis geschiedenis van de nederlanden blom de Orde van Vrijmetselaren onder het Grootoosten der Nederlanden 22 x 15 cm.

Auteur: Siard
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen