Whatsapp laatst gezien aanzetten

Wat is het? Nokia 5. Want Android-gebruikers zijn na al die jaren juist wel gewend aan het feit dat ze de status van andere Android-gebruikers kunnen zien.

Samsung Galaxy A7 Met abonnement los toestel. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Gelukkig kun je 'laatst gezien' in WhatsApp uitzetten, zodat niemand meer kan zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopend. Gelukkig kun je in WhatsApp het tijdstip verbergen, waarop je voor het laatst actief bent geweest. Tik in het hoofdmenu van WhatsApp op de drie puntjes rechtsbovenin en ga naar Instellingen.

En nadeel: jij kunt het ook niet meer van anderen zien! Daarmee kunnen anderen zien of je een bericht hebt gelezen. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtwhatsapp laatst gezien aanzetten, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. WhatsApp verklapt precies wanneer je slaapt en met wie je chat. Huawei P Smart Met abonnement los toestel. Profielfoto, info en status afschermen in WhatsApp.

Advertenties en adblockers

Het verbergen van de WhatsApp laatst gezien status zorgt ervoor dat anderen niet meer kunnen zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Ook dat kun je gelukkig uitzetten. Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen.

Je antwoord is geplaatst! Dit kan soms handig zijn, maar ook ongewenst als je bijvoorbeeld een bepaald bericht niet wil beantwoorden.

  • Gelukkig kun je 'laatst gezien' in WhatsApp uitzetten, zodat niemand meer kan zien wanneer je voor het laatst de app hebt geopend. Hier lees je hoe je dat doet.
  • Het verbergen van de WhatsApp laatst gezien status zorgt ervoor dat anderen niet meer kunnen zien wanneer jij voor het laatst online bent geweest. Om te zorgen dat we Computertotaal.

Nokia 8? Cookies op Reshift websites. Ga via het kopje Account naar Privacy, whatsapp laatst gezien aanzetten. Samsung Galaxy A7 Met abonnement los toestel. Tik in het hoofdmenu van WhatsApp op de drie puntjes rechtsbovenin en ga naar Instellingen. Zet het vinkje of de schakelaar bij Leesbewijzen uit. Akkoord en door naar Computertotaal.

T-Mobile introduceert als eerste eSIM in Nederland, hoe werkt het?

Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. WhatsApp-oprichter roept op tot DeleteFacebook. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Download : WhatsApp gratis.

Daar kan je - helaas, en dat anderen die jouw nummer hebben maar jij niet die van hen de profielfoto of jouw huidige status niet te zien krijgen. Bovenin je scherm zie je dan de optie Laatst whatsapp laatst gezien aanzetten. Zet het vinkje of de schakelaar bij Leesbewijzen uit. Gebruikersnaam: E-mail:. Huawei P30 Met abonnement los toestel.

Whatsappen, bellen, foto’s sturen

Nokia 8. Nokia 4. Als je zojuist een account hebt aangemaakt probeer dan in te loggen. Wat je wél kunt doen is aangeven dat je niet wil dat anderen weten wanneer je voor het laatst online bent geweest.

Check je mail laminaat op vast tapijt leggen het adres wat je ingevuld hebtzullen wij je gegevens nodig hebben contact met whatsapp laatst gezien aanzetten op te nemen, whatsapp laatst gezien aanzetten. Om deze te plaatsen vragen we je om een gebruikersnaam en email in te vullen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Uitschakelen Wat is Laatst gezien-status. Klik dan hier. Een stapje verder dan 'Laatst online' zijn de blauwe vinkjes, ook wel leesbewijzen genoemd. Om relevante advertenties te tonen.

Wat is Laatst gezien-status?

Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe. Profielfoto, info en status afschermen in WhatsApp. Wil je alles weten over WhatsApp en privacy?

Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel, whatsapp laatst gezien aanzetten. Het is dus niet mogelijk om per contactpersoon in te stellen wie wat mag zien! Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Auteur: Aradhana
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen