De blauwe hoed leerdam

Zaterdag 31 Juli op het terras van de blauwe Hoed gegeten. Er zaten ook gehakte noten in: een idee voor thuis.

Eten was erg lekker, verrassend goed. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Wij hebben hier afgelopen zaterdag met z'n tweeën gegeten. Mijn tonijnsalde heb ik terug gegeven want die was gewoon niet meer goed er zat gewoon schimmel op Er zaten ook gehakte noten in: een idee voor thuis.

Wij vonden het wel een schone zaak. Het was een erg romantische avond en de mensen waren heel vriendelijk! Je komt in een walm van dieselolie te zitten, waar een zeer arrogante eigenaar de bediening doet. Na de blauwe hoed leerdam varen nog een bak koffie gedronken in het restaurant, 07-10-2016 Liberty means responsibility.

Marja ik kwat tappas gekregen maar dat was sonny bill williams tattoo calf niet echt Byzonder. We kozen alle 4 voor het 5 gangen keuze menu waarmee we ons lekker hebben laten verwennen tegen een heel schappelijke prijs.

Kan dus echt niet, de blauwe hoed leerdam.

Ik ben vandaag wezen eten met mijn vrouwtje bij De Blauwe Hoed.
  • Niet zo fris om dan alle botjes ed.
  • Me boordje was volgens mij 3 dagen oud zo droog, het was gewoon niet door te slikken.

Hoe was jouw ervaring?

Beoordelingen filteren. Met koninginnedag hier lekker wat op terras gedronken en gegeten. Voor dat we een rondvaart gingen maken op de Linge hebben we hier een lunch genuttigd, een tomatensoepje en brood met kroketje, kan er heel makkelijk over zijn, het was lekker. Eerder had de serveerster gemeld dat het niet erg druk was. Eten was erg lekker, verrassend goed. Toen ik er naar vroeg of dat wel klopte kreeg ik als antwoord: hoezo, je mag wel meer betalen als je wilt!

  • Met hun vriendelijke bediening en een menu voor 20 euro is dit een schitterende plek aan het water. Vreselijk 0.
  • Kreeg desgevraagd eerst een slappe smoes.

Met hun vriendelijke bediening en een menu voor 20 euro is dit een schitterende plek aan het water. Waarderingen en beoordelingen 4,5  22 beoordelingen. Type reiziger. Voor een speciaal avondje, maak er wat van. Kortom, voor mij de beste van Leerdam.

Verder niets erbij.. Het terras is vrij ongezellig net als het personeel. Een echte aanrader voor een gezellige avond uit met heerlijk eten!

Wij hebben niet te klagen gehad over de bediening en zullen hier nog met veel genoegen terugkomen. Wouter 11 punten. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Je eet hier lekker voor een goede prijs. Website www!

Contactgegevens

Het terras was niet erg verzorgd. Groetjes, Sara. Beoordeeld op 6 juli via mobiele applicatie Prima. Het is uitstekend bevallen en we hebben gehoord dat er nog zo'n avond gaat komen, ons advies : wees erbij! Vrijdag 5 maart met m'n collega's hier uit eten geweest.

  • Helaas voor de ijverige serveerster!
  • Alle gerechten waren top bereid.
  • Jammer want de eigenaar van de boot, was juist super vriendelijk en behulpzaam.
  • Ga zo door!

Nooit meer. Mooie locatie. Wij hebben gekozen voor een 5 gangen verrassings menu. Groetjes, Sara! Goede bediening en nette prijs. Tijd van het jaar. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Luuk (8) werd geboren met de zeldzame aandoening CTNNB1: ‘Hij was nummer dertien van de wereld’

Nooit meer. Eigenaar kwam erg agressief over, geen restaurant om terug te komen! Ik had pompoensoep als voorgerecht: heel lekker met een kaaskoekje. Hotels in de buurt ».

Als hoofdgerecht koos ik zalmforel. Meer beoordelingen bekijken. Het heeft helaas een dichte keuken.

Auteur: Floris-Jan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen