Elise van der linden parade

Een muzikaal sprookje voor jong en oud. Wetenschap, psychologie en fantasie in één show.

Tragikomisch muziektheater. Rauw, vrij en rootsy. Turkse Psychedelica. Er is een plechtig gedicht geschreven bij een kunstwerk van mij, door Rob Van de Zande. Een interactieve humoristische installatie. De Levende Jukebox.

Wetenschap, psychologie en fantasie in n show. Rauw, vrij en rootsy. Tissen en Van Deursen Tooneel. Rob en Emiel Nu even wel. Mysterie met een wc monster in een superduur warenhuis. HMH Kinderlockers Targetrockerts. Tot 30 oktober kun je met je stem meebepalen!

Authentieke vertolking van de oude Amerikaanse stijlen. In the ParadeMuseum, she will take you on a silent and meditative pilgrimage through an imaginary world. Jo Marches.

155 & Cookachoo i.s.m. DOX

Een droogkomisch muziekspektakel. Tot 30 oktober kun je met je stem meebepalen. Tragikomisch muziektheater. Een visueel romantische komedie. Ernstige Saecken Lopen twee moppen over straat.

Het is een voorrecht dit grote talent in de context van de Parade te kunnen presenteren. Schaamtevol totaaltheater! Energieke, soulachtige jazz. Indie-Pop Autorijmuziek. Tot 30 oktober kun je met je stem meebepalen.

Huis als Museum

Intense liedjes met meerstemmige zang en poëtische teksten. Verder winkelen. Jiddische liedjes, smartlappen en chansons. Turkse Psychedelica.

Vlaamse singer-songwriter. Filosofische en dromerige video-installaties. Bony King. Laika Into Orbit Le voyage dans la lune. Komische rollercoaster performance!

Bekijk ook deze tentoonstellingen

Bluegrass uit Chicago, VS. Muzikale vertelling van een zoon die zijn moeder oud ziet worden. Naar een pretpark op de maan in Kamer 9.

Toegang Terrein. Een muzikale komedie. Magisch cabaret om uit de waarheid te ontsnappen. Elise van der linden parade en natuurlijk licht die door het verval van de architectuur ontstaan, waren zowel intrigerend als inspirerend. Bony King. Een psychedelische trip.

Vrolijke, alternatieve popmuziek met funky randje. The Mood Elevators. Een muzikale familievoorstelling over de liefde.

Alex Klaasen & Henry van Loon

Een literair en therapeutisch interviewprogramma. Een nationaal traumatische komedie. Man met de microfoon Spanning op een rondvaartboot.

Eclectisch dance-feestje in your face. Een muzikale show met schaterlach en hete tranen. Verder winkelen.

Auteur: Ornella
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen