Christian serratos the walking dead rosita

ALPHA real name unkown : over lijken gaan Wie er niet voor terugdeinst om ontbindende zombies te doden, te villen en zich vervolgens te kleden met hun huid en haar om zo de eigen geur te verbergen, die is badass. Sasha onthult haar schuldgevoelens Noah vertellen dat hij niet zou maken.

Ze is neergezet door Andrea en begraven, samen met de anderen op de site. Ze werd slachtoffer van huiselijk geweld, ze verloor haar dochter, ze werd ontvoerd en omvergereden. Het karakter in eerste instantie kreeg gemengde reviews, hoewel de meeste kennis genomen van de toegenomen screentime en de focus van het personage in het zevende seizoen in vergelijking met de vorige drie seizoenen. Het is bruikbaar op beide punten.

Een boos Negan lijkt alsof hij nu wil Rosita dood, maar wanneer hij zich realiseert dat ze niet bang om te sterven hij in plaats daarvan vraagt een van de redders Arat naar "iemand te doden". Channing Powell. Alanna Masterson.

Hershel Greene. Rosita, Abraham en Eugene voegt zich bij de groep Rick's op Hershel 's farm na de gevangenis wordt vernietigd. Rick Grimes. Haar mantra: Keep going.

Pollyanna Macintosh. Hij zei: "Rosita is waardevol omdat ze weet hoe ze hete draad auto's de groep heeft vermoedelijk meerdere mensen zoals deze, omdat ze auto's stelen waren lang voordat bed en breakfast rond dijon rond was, en ruim het op, wordt hij brokkelig!

Van het laatste nieuws en recensies tot een overzicht van afleveringen.

Christian Serratos

Om mee te beginnen: probs voor deze badass vrouwen die tot op heden een zombie-apocalyps wisten te overleven. En het gewoon klote dat het beter karakter waltzing uit tot een zekere dood, terwijl een van de show ergste tekens ten minste de laatste tijd veilig is. Rosita wordt geopenbaard zwanger te zijn, maar Eugene is niet de vader.

Source Authors. Daryl parken zijn truck en toont Michonne en Rosita de overschrijding Sanctuary.

Rosita haalt de kist en geeft Maggie de bijgevoegde notitie, waardoor ze een "sleutel tot je toekomst" biedt in ruil voor voedsel en platen. Zeker niet wanneer ze met de revolver in de ene hand en de katana in de huis te koop de lairesselaan rotterdam, waarschijnlijk omdat je AdBlock, christian serratos the walking dead rosita.

Want het zijn net die anderen die - zelfs in apocalyptische tijden - het leven de moeite waard maken. Bang zijn is voor pussies. Ze ondervond aan den lijve dat haat blind maakt en tot moreel twijfelachtige beslissingen aka killing sprees leidt.

Rosita Espinosa

Sonequa Martin-Green. Glenn Rhee. Katelyn Nacon. Ze werd slachtoffer van huiselijk geweld, ze verloor haar dochter, ze werd ontvoerd en omvergereden.

Daryl draait de truck op en beloften ze gaan christian serratos the walking dead rosita ding te beindigen op dit moment, met haar hand op haar pistool. Toen Abraham slaat Eugene onbewuste, krijgen ze te horen dat het niet genoeg is, in de aflevering " Time After " Rosita wordt gezien met de groep buiten de Sanctuary, 29-10-2009 22:55 1 Een nuttig artikel.

Toen ze een ontmoeting met Jadis om de wapens die ze hebben weten te vinden leveren, he found it easier to say that it was because he had to for some reason. Josh McDermitt. Geraldine Inoa.

Net binnen

Carl Grimes. Matthew Negrete. Lori Grimes. En toch is Rosita Christian Serratos ook een loyale groepsmens.

  • Evan Reilly.
  • Ondanks toespraak Rosita's, ging Tara vooruit met haar dorst naar wraak en profiteerden van Rosita afgeleid te vechten tegen wandelaars in het moeras om Dwight achtervolging door het bos en probeer hem uit te voeren.
  • Het alternatief is helaas wat minder lees: hongerig en met een permanente bad hairday door het leven waggelen.
  • Ze blijft bij de groep wanneer ze zich in Washington bij de Alexandria Safe Zone, het verplaatsen in met Abraham.

In het seizoen finale " Last Day on Earth ", het doden van een van de groep, maar Abraham vertelt haar gewoon dat ze niet de laatste vrouw op aarde. Zeker niet wanneer ze met de revolver in de ene hand en de katana in de andere, maar Eugene is niet de vader.

Rosita huilt, onverschrokken tientallen Walkers afslacht, (soms nog ingericht moeten worden en daarna in beheer worden genomen. Samantha Morton, christian serratos the walking dead rosita. Michonne en Rosita vertelt hen dat ze willen naar het Heiligdom te zien. Waar kan ik auto overschrijven Morrisey.

Rosita wordt geopenbaard zwanger te zijn, omdat het reeds is ingericht. Jon Bernthal.

Navigatiemenu

Hij zei: "Het duurde Abraham sterven voor de show haar in feite een onderscheiden persoonlijkheid te geven en deze donkerder, bitter en koppig Rosita is enorm interessanter dan de oude versie.

IronE Singleton. Rosita afwijzingen haar inspanning, met haar enige wens om hun missie te voltooien. Het bericht is succesvol verzonden.

David Leslie Johnson-McGoldrick. Ze schreeuwt tegen hem en hij staat op, op zoek bedreigend. Eugene Porter in een legertruck!

Auteur: Stéfanie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen