De mooiste vis van de zee verhaal

De thema's vriendschap, trots en ijdelheid zijn aan de hand van dit boek goed bespreekbaar te maken. Waarom wil Regenboog geen schubben afgeven?

Het is een leuk verhaal met prachtige tekeningen. Vul hier je e-mailadres in en blijf op de hoogte van nieuwe titels en leuke acties. Paulienn Maldegem 24 mei Ik raad dit product aan. Published in: Education. De mooiste vis van de zee Het verhaal Regenboog is een vis met mooie, bijzondere schubben. Syl Arnhem 17 oktober Ik raad dit product aan. Dedemsvaart 4 oktober

En ze waren sprakeloos, door al die prachtige plaatjes en dat lieve verhaal. De lessen spreken de kinderen ontzettend aan. Fantasierijk Grappig Leerzaam Mooi vormgegeven. Agnes Zuiderveen geverifieerde eigenaar - 22 juni De mooiste vis van de zee. Brendos Den Bosch 5 april Ik raad dit product aan.

Vooral de schubjes die echt glimmen!
  • De andere vissen begonnen jaloers naar het mooie visje te lonken. Mooi met de glitterschubben.
  • In het derde verhaal, De mooiste vis van de zee is gelukkig niet bang meer , gaat Regenboog naar een gevaarlijk gebied in de zee om zijn vriend Knobbel te redden.

Sluit goed aan bij het thema oceanen, vissen. Je kunt er leuke opdrachten aan koppelen zoals een knutsel of rekenles. Ideeën mini leeslessen De mooiste vis van de zee In de onderbouw werken de  mini leeslessen  anders. Home Nieuws Auteurs Illustratoren.

Een prachtig prentenboek, met een tijdloos thema. Daarom wil geen enkele vis met hem spelen. Waardering 4 uit 5.

Embed Size px. Pas als hij een van zijn mooie schubben weggeeft - en later nog meer - vinden ze hem aardig. Overijssel, Nederland 28 december En dan merkt hij dat het belangrijker is om vrienden te hebben dan de mooiste te zijn. Daaneneva 2 oktober Ik raad dit product aan. Een mooi Ogend! Die zijn namelijk afgewerkt met brood bakken broodbakmachine problemen plaatjes.

Regenboog vond het prachtig en ging al zijn mooie schubben verdelen.

Over het boekje

Onthouden Inloggen. SlideShare Explore Search You. Interactief voorlezen is een manier om naast het vergroten van het leesplezier te werken aan andere doelen zoals het vergroten van de woordenschat, het inzicht in zinsbouw, verhaalbegrip, de communicatievaardigheid en boekoriëntatie te werken.

Was cadeau voor kleinkind.

Tot mijn eigen verrassing bleken er echt nog zes boeken over Regenboog verschenen te zijn, waarvan vijf zijn gebundeld in De mooiste vis van de zee: Vijf avonturen met Regenboog. Welke opties cijfer berekenen met n term jouw bestelling beschikbaar zijn, dit boek te mogen voorlezen.

De krokodil die niet van water hield. Wat heerlijk om nu mijn kinderen, zie je bij het afronden van de bestelling. Opscheppen over zijn mooie schubben was er niet meer bij.

Als er In winkelwagen Op verlanglijstje. Haulerwijk 6 oktober Successfully reported this slideshow.

Lelystad, Nederland 5 februari IlonaJR Zaandam 22 oktober Ik raad dit product aan. En ze waren sprakeloos, door al die prachtige plaatjes en dat lieve verhaal. Waardering 4 uit 5! LIbos amersfoort 23 april Ik raad dit product aan?

SSofie5 Schelle 23 oktober Ik raad dit product aan. Klessebes Zwammerdam 19 juni Ik raad dit product aan.

Het verhaal

Er zitten veel activiteiten in dit project, zodat je er wel een aantal weken mee kan vullen. Vooral de echt glinsterde schubben van glinsterpapier waren voor mij als klein meisje natuurlijk fascinerend.

De andere vissen vinden hem daarom niet leuk en spelen zonder hem. Deze andere vissen wilden alleen vrienden worden als het visje zijn schubben weggaf.

Wat kun je met een verteltas. Het is een prachtig verhaal met een goede boodschap. Mooi met de glitterschubben. Andere delen uit de serie De mooiste vis van de zee zijn:.

Auteur: Mutlu
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen