Het weer in griekenland oktober rhodos

Zelf regelen in mijn Corendon. Beste reistijd Rhodos Een vakantie naar Rhodos kan eigenlijk het hele jaar door. Door de eeuwen heen is het eiland vele malen veroverd onder andere door de Achaeërs, Goten, Perzen, Arabieren en de Kruisvaarders totdat het uiteindelijk in de handen van de Turken viel.

Zoek naar:. Arabische Emiraten 45 Vertrekdatum. Kokkari Samos. Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien?

Wie naar de klimaatcijfers kijkt die zal niet verbaasd zijn.

In juli van dat jaar kwamen de temperaturen zelfs in het noorden van Griekenland glas snijden glas in lood verschillende dagen ruim boven de 40 o C.

Je merkt dat vooral als je aan het weer in griekenland oktober rhodos zwembad ligt en het einde van de middag nadert. Quizvragen en spelletjes, het weer in griekenland oktober rhodos. Op Corfu kan het door koude luchtaanvoer vanuit Albani en op Kreta in het berggebied rondom de berg Ida in de winter weleens sneeuwen.

Sneeuw is een zeldzaamheid op de Griekse eilanden en komt soms voor bij uitbraken van Arctische lucht? Deze cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en zijn niet schadelijk.

Wij verklappen nu alvast dat deze Griekse parel een mediterraan klimaat heeft met warme, droge zomers en zachte winters!

Er valt in december op 13 Dagen neerslag met een totaal van 73 mm en het is deze maand 18 Dagen droog in Rhodos stad. In de tweede helft van juni is de kans op een regenachtige dag al vrijwel nihil geworden.

Vakantie Rhodos (stad)

Tijdens de natste maanden december, januari en februari valt er meestal tussen de en millimeter neerslag per maand, wat meer is dan in Nederland tijdens deze maanden. In de lentemaanden warmt het eiland al lekker op. Klimaat Rhodos stad november Gemiddeld is het maximaal 22°C in november in Rhodos stad en minimaal rond de 18°C.

Dit is volgens de Griekse Meteorologische Dienst het absolute temperatuur record op Grieks grondgebied. Deze oktober-aanbiedingen, ook voor de herfstvakantie, naar de Griekse eilanden en Griekenland worden bijna elke dag geupdate. Om deze website volledig te laten functioneren wordt er gebruik gemaakt van cookies.

De middagtemperaturen liggen in april en mei tussen de 18 en 28 graden Celsius. De gemiddelde temperatuur in januari bedraagt in de Mediterrane regio 9 o C  tot 12 de schuilplaats corrie ten boom pdf C van noord naar zuid, het weer in griekenland oktober rhodos.

September en oktober lenen zich dan ook prima om lekker te wandelen, maar vaak nog niet te warm? Er valt in februari op 11 Dagen neerslag met een totaal van 56 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in Rhodos stad. Juni betekent zonnig en warm weer, fietsen en het eiland te ontdekken.

De laagste temperatuur in Griekenland

De GPS coördinaten zijn N 36° 26' 8. Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt griekenland. Weer ervaringen Rhodos stad Mark was hier in augustus.

De laagste temperatuur in Griekenland Griekenland klimaat en weer - strand met parasol. De hoogste temperatuur in Griekenland Griekenland klimaat en weer - zonsondergang. Een ideale maand voor een zonvakantie. Weersverwachting volgende week Scroll tabel en bekijk alle dagen. Op 19 juni van dat jaar werd ook al 34,6 graden gemeten 5 augustus was de warmste dag van die maand en werd het 33,5 graden, het weer in griekenland oktober rhodos.

Beste reistijd Rhodos

Griekse jongensnamen. De herfstvakantie is bij uitstek een goede gelegenheid om de zon nog even op te zoeken. Niet voor niets zijn de lente- en zomermaanden de populairste vakantieperiodes. Arabische Emiraten 45 Vertrekdatum.

Ben je in Rhodos stad geweest. De zeetemperatuur ligt rond de 26C. De maanden juli en augustus zijn ronduit zomers op Rhodos. Is het normale nummer bijv.

Zo is de oostkust duidelijk warmer in de zomer dan de westkust. Grieks nieuws. Vanaf half mei tot en met half oktober kun je prima in de zee zwemmen.

Top 10 Landen

Rhodos is dan ook geen echte winterzonbestemming in de zin van zon, zee en strand, maar is wel een bestemming waar je het echte winterse weer uit Nederland of België prima zou kunnen ontlopen. Arabische Emiraten 45 Vertrekdatum. Hoewel het dan herfst is, is het weer meestal nog zomers te noemen, vooral in het zuidelijke deel van Griekenland.

In Rhodos stad is het nu uur 's nachts op vrijdag 23 augustus

De zeewatertemperaturen behoren tot de hoogste in de Egesche zee en maken het een heerlijke plaats om te snorkelen en te duiken. Administratiekosten per boeking 0. Naar het zuidoosten toe vind je de eilandengroep Dodekanesos met Karpathos .

Auteur: Seher
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen