Meet me at sunset essie review

Sonja says:. De nagellak blijft vrij lang zitten, ook zonder base coat of top coat. Een mooie kleur voor dagelijks gebruik.

Echt een top product! Ik hou van Essie, het zijn mooie kleuren en ze blijven goed zitten. Nu deze kleur getest te hebben ben ik zelf enorm benieuwd naar de andere mooie kleuren van Essie. Kelly says:. Maar ik kon al gauw verder gaan met waar ik mee bezig was zonder dat ik daarmee de lak beschadigde.

Ik heb vaak het probleem met goedkopere nagellakken die licht zijn, maar die sleet snel en dekte erg slecht 3 lagen nodig om te dekken. De kleur is in het echt veel mooier dan hier op de foto google maar eens voor een swatch. Het is een goede chipbestendige nagellak, meet me at sunset essie review. Van een ander merk Catrice had ik een soortgelijke kleur, dat ze niet goed dekken. Gebruik 2 laagjes zodat de nagellak mooi dekkend is.

Wat een heerlijk zomers kleurtje! Ook de kleur is weer prachtig: fel oranje-rood. Vandaag deze Essie Master plan nagellak aangeschaft.
  • Geschreven bij essie naughty nautical - groen - nagellak. Een van de betere naar mijn mening.
  • Wat een heerlijk zomers kleurtje! Het is een mooie verpakking en het kwastje is erg prettig om mee te werken.

Qua dikte: de lakken van Essie zijn iets dunner dan die van bijvoorbeeld OPI, dus het is maar net wat je gewend bent om te gebruiken. Het lijkt erop dat Lounge Lover niet in de vaste collectie van essie is opgenomen. Tip: zet eerst een basiscoat van Essie voor je de nagellak aanbrengt. Buy me a cameo is een beetje een glanzende goudachtige nude kleur. De kleur is lichter als op de foto.

De lakje is al goed dekend met een laag, maar twee dunne laagjes is het mooist. Ik denk dat deze kleur bij elke huidskleur mooi zal staan.

Van al mijn lakjes is dit mijn favoriet, er hoefde geen tweede laag overheen. Je hebt wel minimum 2 lagen nodig voor een mooi resultaat. De nagellak dekt erg goed en dat al bij de allereerste keer, maar net geen neon.

Het is een super mooie diep donkere kleur. De kleur is fel, blijft het langste zitten.

Meer weten over?

Ik ben er erg blij mee! Lilacism is een leuk zacht kleurtje. Na twee lagen heb je een mooie dekking en blijft de nagellak zeker 3 dagen perfect. De kleur valt overal mee te combineren!

Zeer handig in gebruik. Essie Blanc is een van de beste witte nagellakken verkrijgbaar. Er komen geen korreltjes of oneffenheden op je nagels, gewoon ideaal. Bij mijn blijft het rustig een week zitten zonder te chippen of glans te verliezen. Goede witte nagellak.

Comments {2}

Wat de kleur erg uniek maakt. Dit is erg handig voor als je weinig tijd hebt. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten! Met de eerste keer lakken merk je zeker dat de kleur dekkend is en dat je niet nog een laag hoeft te appliceren. De lakje is al goed dekend met een laag, maar twee dunne laagjes is het mooist.

  • Ik heb deze kleur gekocht en ik leg hem altijd in 2 laagjes aan, gewoon omdat ik dan persoonlijk vindt dat hij beter tot zijn recht komt.
  • Hij dekt meteen maar na een tweede keer lakken komt de kleur nog meer tot zijn recht.
  • Wel vind ik het als ik loslaat wat ik zocht wel een mooie warme kleur en de kwaliteit is zoals ik gewend ben van Essie.
  • Normaal gesproken heb ik na 1 of 2 dagen al de eerste beschadigingen, deze bleef 3 a 4 dagen zitten zonder beschadigingen.

Ik kan deze nagellak een hele week laten zitten zonder dat er stukjes afkomen. Nu heeft hij een warme ondertoon waardoor hij heel erg geschikt is meet me at sunset essie review het najaar. Het enige minpunt wat ik kan verzinnen is dat ik persoonlijk 10 euro best duur vind voor nagellak. Ik heb wat betekent een advertorial pastel kleur, hij dekt goed met 2 lagen.

Zeer tevreden. Bovendien droogt de nagellak vrij snel. Omdat Fifth Avenue naar het oranje toe neigt, is dit een kleurtje dat geschikt is voor ieder seizoen; het is een warme herfstkleur, druppelladers en accu-checkers! Het kleurtje is wel wat anders in het echt dan op de foto van bol, meet me at sunset essie review.

Productbeschrijving

Best gebruik je 2 lagen voor een mooi effect of 3 als je het meer donker wil. Telkens een erg goede kwaliteit van lakjes: lakt eenvoudig door de vorm van het borsteltje, dekt meestal in 1 laag, droogt snel, blijft zeker 5 dagen mooi zitten wat erg veel is voor mij, veel lakjes blijven bij mij maar gemiddeld 2 dagen mooi en je doet eeuwen met een potje.

Vandaag deze Essie Master plan nagellak aangeschaft.

De volgende bestelling komt eraan! Als je op zoek bent naar een lang houdende nagellak dan ben je bij Essie aan het juiste adres, bovendien zijn de kleuren zeer levendig. Geschreven bij essie jamaica me crazy 34 - roze - nagellak?

Auteur: Pietje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen