Boek ik wil iets heel moois geven

Daarom besluit hij onder de grond te blijven. Onderweg haken zijn andere vrienden Eekhoorn en Egel onbedoeld aan en samen verrassen zij op een onverwachte manier hun vriendin.

Ingrid Schubert Gekke buren 14, Hij heeft toch immers de gang gegraven, waardoor Konijns vriendjes tot bij haar zijn geraakt. De illustraties beslaan meestal een dubbele pagina. Dit boek is meer met gevoel te brengen en warmer.

Het verhaal is eenvoudig net als de teksten die in korte zinnen worden weergegeven.

Reserveer nu. Vaak samen gekocht. Muller Herfst 7, Maar hij wordt door de andere dieren gerustgesteld. Top Inhoud Beschikbaarheid Besprekingen Suggesties.

Technische weergave.

Boekspecificaties

Technische weergave. Uitgever: van Goor. De tekeningen doen de rest en versterken de tekst. Deze dieren vertonen een zeer menselijk ge… Lees verder. Cabban Uitgever van Goor. Recensie s Mol wil naar zijn vriendin Konijn. De illustraties in potlood … Lees verder.

ISBN. Goed in nette staat. Verberg tekst. Ook het formaat is handig. Zoeken in de catalogus.

Recensie(s)

Boek omdraaien. Cabban Uitgever van Goor. Maar dit verhaal mist spitsvondigheid, humor en ook originaliteit waardoor het sentimenteel en enigszins saai blijft.

Samenvatting Als het buiten koud en nat is blijft Mol het liefst onder de grond. Boek Nederlands. Elly van der Linden Jop en Boeboe 9. Paginavullende, 22 januari Zoek in. Ik wil iets heel moois geven Hedwige Buys, enigszins vlakke illustraties geven weer wat er in de tekst gebeurt?

Ik wil iets heel moois geven

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Dyer Stop! Prentenboek met paginagrote illustraties in herfstkleuren. Mol wil dan ook niet naar buiten, maar tegelijk mist hij zijn vriendjes, en dan vooral konijn. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

De illustraties in potlood … Lees verder. Ik wil iets heel moois geven Jonathan Emmett auteurVanessa Cabban illustrator. Mac Steenaart. De illustraties beslaan meestal een dubbele pagina. Die willen allebei met hem mee. Bekijk de hele lijst. Inhoud Details Mol wil naar zijn vriendin Konijn.

Bibliotheek

Onderweg haken zijn andere vrienden Eekhoorn en Egel onbedoeld aan en samen verrassen zij op een onverwachte manier hun vriendin. Mylo Freeman Prinses Arabella en de Sint 14, In winkelwagen.

Uitgever: van Goor. De illustraties in potlood en aquarel zijn realistisch en makkelijk te appreciren. Maar hij mist zijn vriendjes.

Auteur: Ülkü
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen