Hoe doe je een colsjaal om

Mooie tinten die geschikt zijn voor dames én heren! Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Ga hem zeker een x maken : Dank je wel!!

Vorige Vorig bericht: Je Netatmo weerstation koppelen met andere internetdiensten. Bekijk ons cookiebeleid. Carla van der Sluijs op Tafelkleed haken met bloemen "Prachtig kleed? Opent in een nieuw venster Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster Klik om op Pinterest te delen Opent in een nieuw venster Klik om te delen op WhatsApp Opent in een nieuw venster Klik om dit te e-mailen naar een vriend Opent in een nieuw venster.

Net als de Knit Factory Beanie. We helpen je stap voor stap: Een bijpassende muts haken voor bij de colsjaal.

Ik probeer binnenkort enkele ideetjes uit…Als het me lukt laat ik het zeker zien op zenspiratie!

Misschien toch een ander materiaal gebruiken de volgende keer Reply. Gepubliceerd door MbyMoon. Het aantal lossen die je haakt speelt niet echt een rol omdat het een haakpatroon is waarbij hoe doe je een colsjaal om gewoon lekker door kunt haken. Brei tot je een lengte hebt van 75 cm?

Liv Sjaal Roze. Meisjes Dan je werk keren en dan ga je 60 stokjes haken, oogafwijking die wordt veroorzaakt door beschadiging van de zenuwbanen die het oog van prikkels voorzien, waardoor haar woede nog groter wordt.

7 reacties

Ik ben vol enthousiasme begonnen aan de sjaal ben nu bijna klaar maar ik heb geen idee hoe ik moet afronden!

Toer 1: Verbindt deze lossen ketting tot een ring met 1 halve vaste vanaf nu ga je rondhaken , dat is meteen je eerste steek, daar kun je het beste de markeerder in doen. Denk aan een leuke col- sjaal, een vest of lekker dikke trui.

Phildar Phil Express  is een dik garen met een luchtige twist. Hier vind je het:. Mooie tinten die geschikt zijn voor dames én heren! Carla van der Sluijs op Tafelkleed haken met bloemen "Prachtig kleed?

  • Krijg je geen genoeg van onze blogs en patronen?
  • Naam vereist. Het model is volledig in boordsteek gebreid op een rondbreinaald.

Pingback: Deel 2: de Hoody colsjaal is af. Wordt vervolgd. Het kan zeker ook voor kleine meisjes maar dan zou ik iets minder steken opzetten.

Sep Hallo Charlotte. Hoi Ann, Je breit eerst de complete sjaal in de lengte in het rond, moet de lader overschakelen op de U fase (hoofd-laadfase).

Breipatroon Canada colsjaal:

Kijk en leer bij zenspiratie alles over haken, stap voor stap. En nu maar hopen op een echte Hollandse winter, zodat u de modieuze gebreide das vaak nodig heeft. Van elke kleur heb je twee bollen nodig. Okt

Ik denk dat ik voor de 3e optie ga, 3 kleuren. Hallo Annie, dat je geen markeerringen hebt is geen probleem. In het patroon staat kleur Eenmaal je bent begonnen kan je aan n stuk door haken. Het staat zo mooi af :.

Reacties (34)

Compliment Like Liked by 1 persoon. Geplaatst in Gratis patronen. Dat wordt niet helemaal duidelijk uit de tekst er staat twee keer vastmaken. Afmetingen colsjaal: omtrek 70 cm en hoogte 25 cm. Geen zin om zelf aan de slag te gaan?

Misschien toch een ander materiaal gebruiken de volgende keer Reply. Liv Sjaal Terra. Hallo Hoe doe je een colsjaal om, h. Mijn Account Mijn verlanglijst Inloggen. Nog geen klant. Leuk zijn ze, dat is echt even uitproberen. Vorige Vorig bericht: Je Netatmo weerstation koppelen met andere internetdiensten. Bedankt voor het patroon. Maar weet u een oplossing voor mij want om nu weer helemaal naar Zaltbommel te rijden voor markeerringen vind ik niet zo leuk.

Laat die winter maar komen.

Berichtnavigatie

Abonneer je direct op onze nieuwsbrief! Zou dat ook werken of wordt hij dan te klein? Nou, dat ziet er ongeveer zo uit:.

Maar eenmaal klaar, heb ik een hele stijve col. Vraagje : kun je me zeggen hoeveel bollen je nodig hebt of liever hoeveel m er op de bollen staan. Rood 7.

Auteur: Abdelaziz
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen