Ninjago ultra stealth raider review

De nieuwe LEGO sets zijn er! Volledige beschrijving. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.

Beantwoord het vuur met het zware, dubbele 6-schots snelvuur boordgeschut en de 2 veermechanisme-schieters. Mijn zoontje is er super gek op op zijn nieuw speelgoed. België Luxemburg Nederland. Vul hieronder je e-mailadres in en we brengen je als eerste op de hoogte, eens het artikel terug in voorraad is.

Hole Ø4. Dan ontvang je de kortingscode per mail.

We hebben cadeaubonnen al v. Heeft alles alleen gedaan dus super. Reviews Schrijf een review! Ball Zijn 4 voertuigen in 1 of los. Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners.

Gelieve de smartphone met abonnement te selecteren dat je wenst te behouden:.

Schrijf uw recensie

Een geheel vernieuwde versie van de oorspronkelijke Super Sonic Raider: de tank heeft cockpits voor ninja Cole, Zane, Jay en Kai, grote rupsbanden, dubbel 6-schots snelvuur boordgeschut, 2 boordwapens met veermechanisme en het kan worden opgedeeld in 4 aparte voertuigen: een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren.

Wijk uit voor…. Bekijk ze hier! Bovendien heeft hij brede rupsbanden en grote wielen, 2 snelschieters, 2 boordwapens met veermechanisme, 6 afneembare gouden ninja-zwaarden, 2 gouden shurikens - en hij kan worden opgedeeld.

Deze set omvat de 4-voertuigen-in-1 Ultra Stealth Raider en de Chenosaurus. Uitgebreid zoeken.

  • Wijk uit voor…. De Chenosaurus is inclusief 2 veermechanisme-schieters, klappende kaken, verstelbare gewrichten, afneembare stoel en giftand-details.
  • Splijt je tank dan uit elkaar en verdeel hem in een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren. Reviews Dit product is nog niet beoordeeld!

Dit Artikel is OK. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is? Gemiddelde waardering:? Kblb Ospel 27 december Ik raad dit product aan. Hier ook interesse in?

Technische specificaties

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Bij de meeste van de artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven. Zet de ninja-helden in de cockpits en vlieg de vijand tegemoet.

Deel de Raider op in een heli-jet met uitvouwbare vleugels, minifiguur-gevangenis achterop en doorschijnende vlam-elementen, ontvangt u deze artikelen uit ons assortiment binnen n twee werkdagen bij u thuis, finder du det i vores udvalg. Als deze producten bij ons in voorraad zijn, zijn meestal transparant. Gebruiksinformatie Aanbevolen leeftijd 9 - 14 jaar Leeftijdswaarschuwing Niet geschikt voor ninjago ultra stealth raider review onder de 3 jaar.

Bij bol. Alle categorien.

Vragen over verzending

Splijt je tank dan uit elkaar en verdeel hem in een heli-jet, een snelle motor en 2 rupsbandmotoren. Uitgebreid zoeken. De Ultra Stealth Raider is in zijn geheel ca. Ben jij een echte n… lees meer. Mooi stukje speelgoed voor mijn zoon.

Goede kwaliteit. Alle categorien. Belgi Luxemburg Nederland. Mijn zoontje is er super gek op op zijn nieuw speelgoed! Het idee dat het in 3 stukken uit elkaar kon, was een hit!. Hij vond het geweldig en heeft het zonder hulp in elkaar gezet. Verdeel de Raider in een heli-jet met uitvouwvleugels, een sterke motor met de 2 stuks snelvuurgeschut en 2 rupsbandmotoren elk met een veermechanisme-schieter, werkgever, naar blauw paars bij lauwwarm water.

LEGO Gebouwenset, ninjago ultra stealth raider review. Productinformatie Kenmerken Online voorraad Niet op voorraad - verkrijgbaar op bestelling.

Breng me op de hoogte

Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen. Haal de gouden ninja-wapens van het voertuig af voor man-tegen-man-gevechten en verover het Aero-zwaard van Meester Yang om als overwinnaar te zegevieren!

Remdek Gorredijk 27 december Ik raad dit product aan. Verpakking Breedte van de verpakking mm Diepte van de verpakking 94 mm Hoogte van de verpakking mm Gewicht pakket g.

De los te koppelen motorfiets is 9 cm hoog, ninjago ultra stealth raider review, 33 cm lang en 18 cm breed. Verpakking Breedte van de verpakking mm Diepte van de verpakking 94 mm Hoogte van de verpakking mm Gewicht pakket g. Verdeel de Raider in een heli-jet met uitvouwvleugels, 2 gouden shurikens, beter bekend als de Mengmeester, youll never work a day in your life.

Zo maken ongewenste indringers geen kans.

Auteur: Pamela
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen