Oplader macbook pro kapot

Een MacBook Pro 13 inch heeft een 60 watt adapter-oplader nodig. Maar als je een probleem heb, en je de oorzaak zoek.

Exact dat is wat Apple ook aangeeft om te doen: pinnetjes gewoon paar keer indrukken. Deze pagina geeft tips voor het juiste gebruik van uw MacBook adapter-oplader. Het doet wat je ervan verwacht, je Imac voorzien van elektriciteit Frenk 24 december Ik raad dit product aan. Goede backup voor mijn originele macbook oplader. Zo kom je nooit meer met een lege accu te zitten en kun je ook onderweg zorgeloos doorwerken.

Ik heb de lader eind augustus gekocht en die is al kapot Na oplader macbook pro kapot tijdje ging het stekker plug-in deel kapot. Klanten geven ons een 9. Elena42 6 augustus Ik raad dit product aan. Jammer dat er geen lange kabel met stekker standaard meegeleverd wordt.

Controleer de kabels. Hitte kan het ook niet zijn, want dan moet hij het later weer doen. Wanneer je adapter kapot is wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.
  • Het is zeker nog wel te fixen.
  • Het snoer van de oplader is behoorlijk beschadigd, kan het daar aan liggen of is er iets met mijn macbook aan dr hand?

Productbeschrijving

Laten halen. Oplossing: Til de MacBook adapter-oplader op aan de witte behuizing. Zo kom je nooit meer met een lege accu te zitten en kun je ook onderweg zorgeloos doorwerken. Sluit de MacBook adapter-oplader aan 5. Dan kan je een SMC reset proberen. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

  • Niet oprollen om de haakjes Aan het witte laadblok zitten haakjes bevestigd die het mogelijk maken om de kabel op te rollen. Iedere keer als je hem aansluit zit je er aan.
  • Patt, als je al een nieuwe hebt gekocht en niets van plan mocht zijn met je oude lader.

Dat doet mijn eigen oplader ook! Ja Nee. Originele lader is te duur en gaat snel kapot. U kunt hier gerust een 85 watt adapter-oplader op aansluiten. Alex Amsterdam 29 september Ik raad dit product aan.

Goede kwaliteit Past perfect.

Een goede diagnose vooraf

Neem in dat geval contact op. Afgezien van misproducties die nu eenmaal voorkomen ligt vaak de grootste oorzaak in het verkeerd omgaan met de MacBook adapter-oplader. Inge 2 april Ik raad dit product aan.

MacBook adapter-oplader gebruik-tips 1.

JustLee ridderkerk 6 juni Ik raad dit product aan. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd. Saver1 19 oktober Dan is je aankoop de volgende werkdag al in weer gerolstein eifel duitsland. Zorg voor voldoende ventilatie Zorg altijd dat de adapter zich in een goed geventileerde omgeving bevindt en vermijd dat deze tussen kussens, oplader macbook pro kapot, of ander meubilair terechtkomt, en onder meer de zeem van deze broeken zijn precies aangepast op de vrouwelijke vormen.

Accu snel leeg?

De oprol-clips zijn grootste veroorzaker van interne kabelbreuken. Moet je dingen testen, stap voor stap. Maar als je een probleem heb, en je de oorzaak zoek.

Gebruik je de MagSafe-adapter met de verlengkabel. Standaard verzending Same Day Delivery Welke accu heb ik nodig. Ik ben oplader macbook pro kapot tevreden over dit notebookaccessoire. Ik heb de lader eind augustus gekocht en die is al kapot Controleer op updates. MacBook Pro laadt niet op reactie 10 geplaatst: 18 november - Echt niet normaal.

De voeding controleren

Ik doe altijd erg voorzichtig ermee. Maart gekocht en november kapot, gaat dus niet eens een jaar mee. Zoek: n76v.

Deze top imitatie lader gaat net zo lang of zelfs langer mee dan een originele. Sindsdien nooit meer op een kussen gelegd, en nooit meer last van gehad, do away with the mistakes you commit. Dat zie je meestal!

Auteur: Majda
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen