Wie speelt tante jans in ciske de rat

Wachtwoord vergeten? Ook lezen of kijken. André Breedland schreef het script en de liedteksten en maakte samen met Maurice Wijnen de bewerking.

Wij gaan te allen tijde zorgvuldig met jouw persoonlijke gegevens om en zullen je e-mailadres nooit versturen of verkopen aan andere partijen. Ook meester Bruis en rechercheur Muyskens trekken zich het lot van Ciske aan. Ciske de rat 2. Dat herken ik wel, ik ben natuurlijk ook niet meer piepjong.

Wordt televisie-vrienden met ons op Facebook. Ciske de Rat speelde twee seizoenen in de grotere theaters van Nederland en stond enkele maanden in de RAI in Amsterdam. Welke personen spelen de belangrijkste rol?

Een nieuwe vriend      4. Ciske de Rat speelde twee seizoenen in de grotere theaters van Nederland en stond enkele maanden in de RAI in Amsterdam. Je e-mail. Manon Novak'Ik voel me zo verdomd alleen'.

Toon en Verberg Laat zien. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert.

Heb je nog geen profiel?
  • Naam ontvanger.
  • Onbeperkt toegang tot Zeker Weten Goed-verslagen De mogelijheid een leesdossier aan te maken Updates over de nieuwste Scholieren.

Navigatiemenu

In de film word er wel is gepest, dit is iets wat veel mensen kunnen begrijpen. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet. Het verhaal is chronologisch opgebouwd, er komen geen terugblikken in voor.

Jacobien Elffers. Had ik maar iemand om van te houden Twee zachte armen om me heen Die mij altijd beschermen zouden Ik voel me zo verdomd alleen. Een nieuw begin       Uitzenddatum  Nr.

  • Tante Jans: tante Jans is de vriendin van Cor.
  • Ze heeft altijd veel geduld en aandacht voor Ciske. Het lijkt erop dat hij nergens meer terecht kan, maar als hij een oude klasgenoot van de verdrinkingsdood redt is hij de held van de dag en komt alles toch nog goed.

Wat is het belangrijkste probleem en hoe word dit opgelost. Ciske de Rat. Of log in met je e-mailadres. Naam ontvanger. Ciske de rat 2.

Wendy van Dijk: Het is spannend, mijn program­ma's kunnen minder gaan scoren

Vader Cor: Vader is getrouwd met moeder Marie maar wil graag scheiden. Ciske, de hoofdrolspeler Danny de Munk. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. De situatie lijkt te verbeteren als Cor vraagt of Ciske bij hem en zijn vriendin, tante Jans, wil komen wonen.

Een heldendaad. In de klas kan Ciske wel goed opschieten met Doris. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Het boek werd al eens eerder verfilmd in en in kwam er een musical uit, de toen jarige Danny de Munk. Andersom ook trouwens. Ciske is zo'n ontzettend mooi verhaal.

Informatie

Of log in met je e-mailadres. Nijman is Tante Jans, de blonde engel die het straatschoffie liefdevol in de armen sluit. Ze heeft altijd veel geduld en aandacht voor Ciske.

In begon een nieuwe tournee. Eigen Mening klachten doorslikken van de pil ik vind het een mooie film en ook wel zielig! Titel afleveringen van 25 minuten       1. Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

Het is gratis en je krijgt: Maak direct een profiel aan. Ciske de rat 5. Gerelateerde artikelen. Henny Vrienten schreef de muziek voor deze musical. Inloggen Aanmelden.

Ciske de Rat (1986)

Ciske de rat 2. De ruzies tussen Ciske en zijn moeder zorgen voor zulke grote problemen dat de kinderrechter eraan te pas moet komen. Ciske redt zijn pestende klasgenootje van de verdrinkingsdood en mag weer terugkomen op zijn oude school. Ik speel natuurlijk ook met een jonge acteur Stage Entertainment is nog op zoek naar 10 acteurs om de jonge Ciske te spelen, red.

Jouw cijfer:! Jacobien Elffers. Heb je nog geen profiel.

Auteur: Willemke
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen