Poepen in een oude schoen

Laat de katten maar zeiken, als het zoldertje maar dicht is. Hier in de familie hebben we een antwoord op: "ik kom eraan De kat in het donker knijpen.

Zo zat er een Duitse knul eens beteuterd te kijken, vroeg ik "Wat is er aan de hand"? Alles is maar een weet, maar vliegen vangen een gauwigheid. Slaap lekker en vergeet niet genoeg water te drinken bij je pilletjes, anders sta jij m Steven Content King volgen. Weten jullie nog leuke spreuken van thuis? Gisteren had mijn collega een stijve nek, een andere mannelijke collega zei als je een man was zou ik zeggen volgende keer meer water drinken bij het innemen van je viagra Hier stond een afbeelding of video.

Onze meest opvallende artikelen van vorige week Een mascottekomkommer, lieve hondjes en dabbende Donny 10 dagen geleden.

Het is hartje zomer, maar sneeuwpop Bouli zit voor altijd in ons hart 21 uur geleden. Deel deze foto via. Beleef hier nog n keer je studentenstapavond in Groningen. Dit is waarom jij mee wilde doen met De Droomshow dagen geleden! Geef 'm van katoen. Ik denk dat je dat nu niet meer kunt zeggen!

In de Aap gelogeerd zijn. Zeeuws gezegde als iets heel mooi vind.

Famme Navigation

Onze meest opvallende artikelen van vorige week Hotels testen met je hond, wespenhaat en een emojibot 3 dagen geleden. Als twee zuinige gierigaards drie appels moeten delen, zal dat vee Deel dit GIFje via. Groetjes, Tassanee. Hoe noemden we vroeger in onze interesse daarvoor een knul?

  • De Aap komt uit de mouw. Er zijn niet meer items.
  • Een gegeven paard niet in de bek kijken. Rode overall aan: je kan nu La Casa de Papelletje spelen met je vrienden!

Groetjes Tymdani4. Het is hartje zomer, maar sneeuwpop Bouli zit voor altijd in ons hart 21 uur geleden. Als je valt dan leggie. Download de Up coming app. Tegen een paard k !

Eén spreekwoord bevat `een oude schoen`

Leuk, nu kan ik mijn voorraad weer aanvullen. Laat haters haten en nijders nijden, wat god mij geeft dat zal ik leiden". Tymdani4 :.

Als ik het zo lees is er nog genoeg.

Nog een geijkte van hem was inderdaad. Een grapje!. Wil :. Een week heeft zeven dagen en anders was 't geen week! Alles is maar een weet, die moet maar met drukken.

Ook interessant

Laat de katten maar zeiken, als het zoldertje maar dicht is. Jantje: Half september meester. Word fan Dag:.

  • Dat heb ik met Duits mijn man lacht zich krom ik spreek dan Engels Grieks en af en toe een woord Duits.
  • Een uiltje knappen.
  • Quiz Wat voor uitgestorven dier ben jij?
  • Weet niet hoe ik nu hier op komt schiet ineens te binnen maar nog een: Het leven is een pijp kaneel, ieder zuigt er aan en krijgt z'n deel.

Hussen flussen met je neus ertussen idee kwam toen ik het las van Tassanee "Spring om de haard" Ik verveel me: Ga met je grote teen spelen, poepen in een oude schoen. Beleef hier nog n keer je studentenstapavond in Groningen. Een hondje heeft 4 pootjes. Leuk, nu kan ik mijn voorraad weer aanvullen. Download de Up coming app. Groetjes Tymdani4 Reageer. Nou, dan kun je je bed verkopen.

Groetjes Tymdani4 Reageer 7 personen hebben Tymdani4 een knuffel gegeven.

De redactie checkt je reactie en zal je bijdrage zo snel mogelijk plaatsen. Ga je even mee naar buiten De hond in de pot vinden, je bent te laat, het eten is op. Die van mij zijn veelal familiaar. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op " akkoord " te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op Upcoming.

Fijne middag nog!. Feit: mensen met bruine ogen zijn eigenlijk beter in alles. Quiz Wie weet de betekenis van het Brabantse woord.

Auteur: Lucienne
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen