Van engels naar nederlands vertalen google

Bedankt voor uw feedback. Je kunt de taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's in Chrome laten vertalen.

Alle talen toevoegen die je kent Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet. Als je Windows gebruikt, moet je misschien je Windows-taalinstellingen configureren om Oost-Aziatische talen of andere talen met complexe scripts toe te voegen. Als je de talen in een andere volgorde wilt zetten, kun je ze slepen en neerzetten. Was dit nuttig? Klik onderaan op Geavanceerd.

Websites die beschikbaar zijn in meerdere talen worden weergegeven in de eerste taal die volgens jouw voorkeuren beschikbaar is. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Tik op Talen, van engels naar nederlands vertalen google. Kan het document niet worden geopend. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Vertaling in- of uitschakelen voor alle talen

De pagina wordt automatisch vertaald. Tik rechts van de adresbalk op Meer Instellingen. Klik onder Talen op Taal. Tik op Talen Taal toevoegen. Klik vervolgens op  Vertalen naar het [taal]. Je kunt Chrome instellen om alle instellingen en menu's weer te geven in de gewenste taal.

Probeer de webpagina te vernieuwen.

  • Selecteer onderaan de taal waarnaar je wilt vertalen. Je kunt de taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's in Chrome laten vertalen.
  • De pagina wordt automatisch vertaald.

Wilt u meer vertalen! La Stampa Itali. Als je ervoor hebt gekozen een taal altijd the walking dead comics wallpaper vertalen, kun je je vertaalvoorkeuren ongedaan maken, hebben een opdrachtprompt lijn waarin u opdrachten in kunt typen.

Probeer de webpagina te vernieuwen, van engels naar nederlands vertalen google. DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten.

Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig. ABC Spanje. Ja Nee.

Beschrijving

La Stampa Italië. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Ja Nee. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa.

Klik onder Talen op Taal. Helpcentrum Aankondigingen! Werkt dit niet. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Klik onderaan op Geavanceerd.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit. Als je de standaardtaal wilt wijzigen, tik je op Meer Meer talen en selecteer je de taal. Wachtwoord vergeten?

  • Als je moet schrijven in een taal die je computer niet ondersteunt, kun je de Chrome-extensie Google Transcript gebruiken.
  • Als je nog steeds niet op Vertalen kunt tikken, is de taal mogelijk niet beschikbaar voor vertaling.
  • Annuleren Verzenden.
  • DeepL maakt gebruik van cookies.

Onthoud mijn gegevens. Ga naar een webpagina die is geschreven in een andere taal. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. Le Monde Frankrijk, van engels naar nederlands vertalen google.

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, wat minder keuze in de mexicaaanse hoofdgerechten (wel vegetarische mogelijkheden).

Klik op Meer naast de taal die je wilt gebruiken. Websites die beschikbaar zijn in meerdere talen worden weergegeven in de eerste taal die volgens jouw voorkeuren beschikbaar is.

TechCrunch Verenigde Staten. Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit. La Stampa Italië.

Probeer de webpagina te vernieuwen. Android Computer iPhone en iPad Meer. De pagina wordt automatisch vertaald? Schakel Aanbieden pagina's te vertalen in deze taal in of uit.

Auteur: Jacobje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen