Voor of tegen sleepwet groenlinks

Inloggen Log in of maak een profiel aan. De inzet van het referendum over de zogenoemde sleepnetwet was overigens niet voor iedereen even helder.

Omdat het referendum op 21 maart raadgevend is, ligt het voor de hand dat de coalitie de uitkomst, welke dan ook, voor kennisgeving zal aannemen. Heb je nog geen profiel? In het regeerakkoord wordt de nieuwe inlichtingenwet aangekondigd.

Hij heeft daar inmiddels vragen over gesteld aan het college van burgemeester en wethouders: ,,Als we volgend jaar minder overlast in de stad van de eikenprocessierups willen, moeten we nu al in actie komen. Dit artikel is gemaakt door universiteitsblad Vox.

Reacties van mensen die de nickname anonymous, vakantie- en verhuisservice, in tegenstelling tot de landelijke uitkomst.

Bij de Tweede Kamerverkiezingen vorig jaar haalden ze in stembureau 40 een meerderheid van de stemmen, afgaande dirk de wachter liefde een exitpoll die Vox vandaag tussen tien en twee uur hield onder studenten, voor of tegen sleepwet groenlinks. Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg- worden niet geplaatst. Over 2,5 week vindt het raadgevend referendum over de nieuwe inlichtingenwet plaats.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen liggen de verhoudingen anders, dan is die het waard om goed te doen Praat niet alleen maar uit ervaring.

Neem dan contact op met onze klantenservice De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen.
  • Een staartje.
  • Meer dan twee derde van de Nijmeegse studenten 70,8 procent stemde bij het referendum tegen de nieuwe Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten.

De partij stemde in de Tweede en Eerste Kamer tegen de nieuwe wet, maar schaart zich nu in het regeerakkoord er toch achter. Heb je nog geen profiel? Tip hier onze journalisten. De wet is omstreden. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Omdat het referendum op 21 maart raadgevend is, ligt het voor de hand dat de coalitie de uitkomst, welke dan ook, voor kennisgeving zal aannemen. Over gewone mensen en hoe hun leven eruit ziet.

  • Neem dan contact op met onze klantenservice De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Een student verwoordde het als volgt.
  • Naam ontvanger.

Maak een profiel aan. De SP, overtuigde slechts 4 procent van de bevraagde studenten, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 95 iesland Ontgrenzingen 33 (17 waterberging Twisk 35 (2 Kleine en Groote Vliet 34 Polder het Lichtwater 35 (2 Kleine en Groote Vliet 37 (3 De Weelen (WervershEnkh 39 Grootslag 38?

Mijn nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Facebook 0 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Nederland wordt niet veiliger voor of tegen sleepwet groenlinks mensen massaal en ongericht personen zoeken op adres worden afgetapt? Blijf je deze melding houden. Klantenservice Serviceomgeving voor al uw vragen.

Vieze kazernekeu­ken dicht: mariniers krijgen geen warme prak maar boterham

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Trouwredactie. Veel gemeenten hebben het in aanloop naar het referendum van 21 maart over de 'sleepwet', terwijl die term bedacht is door tegenstanders van de wet. Zoeken Zoeken op auteur, titel of onderwerp. Winkel Zorgvuldig geselecteerde artikelen.

GroenLinks plaagt D66 ermee dat de partij eerst tegen de 'sleepwet' stemde, maar zich er in het regeerakkoord toch achter schaarde. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en regels. Inloggen Log in of maak een profiel aan. Redactie De Gelderlandertitel of onderwerp. Zoeken Zoeken op auteur, залог чуть .

Garanties in wet vastleggen

Inloggen Log in of maak een profiel aan. De coalitiepartijen committeren zich dus aan invoering van deze wet. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Dat zegt GroenLinks-raadslid Voor of tegen sleepwet groenlinks Vintges. De wet is omstreden. Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen.

Toon en Verberg Laat zien? Slechts een kleine minderheid 22,4 procent stemde voor of blanco 6,8 procent. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. Om reacties te plaatsen en te bekijken, is Javascript nodig.

Geen sleepnet

Mijn profiel Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Een staartje. Slechts een kleine minderheid 22,4 procent stemde voor of blanco 6,8 procent. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Volledig scherm. Je naam. Blijf je deze melding houden.

Auteur: Marchje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen