Wanneer walvissen spotten sri lanka

De gekste en leukste attracties in Zuidwest-Australië August 12, De reis duurt uur in zee en wordt afgevoerd.

We gaan zo hard op en neer dat ik me met al mijn kracht moet vasthouden, om niet aan de andere kant van de boot te eindigen. Gedurende de maanden van juli tot september bieden kalme zeeën de beste mogelijkheden om naar diep water te gaan om deze mariene reuzen, blauwe vinvissen van Sri Lanka, te zien Zo ook de eigenaar van Pearl Resort Mirissa.

Jungle Hideaway daagse familiereis. Shop per categorie Sluiten.

Alle tours in Sri Lanka weergeven. Het toerisme neemt hier langzaam toe, toch is de sfeer erg relaxt! Gaan we wel. Ik heb onze tas stevig tussen mijn benen geklemd en probeer het ontbijtpakket in mijn knieholte vast te houden. Bekijk alle Sri Lanka excursies?

Ik heb onze tas stevig tussen mijn benen geklemd en probeer het ontbijtpakket in mijn knieholte vast te houden. Dagdeel 's ochtends. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het strand van Mirissa

Toon meer. Hoi Sybe, wat goed om te horen dat je zo'n goeie ervaring hebt met Raja and the Whales. Geef hem eens ongelijk met al die pottenkijkers.

Ontdek één van de meest spectaculaire eilanden van de Indische Oceaan. Tours per Vespa, scooter en bromfiets.

  • Of je boekt een tour zodat je iets minder geluk nodig hebt.
  • Voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger: het Sri Lanka reisgids magazine. Geschikt voor grote groepen.

Whale Watching Club. Recreatie en spellen. Hamams en Turkse baden. De stranden in het zuiden zijn meer ontwikkeld dan de stranden in de overige delen van het land? Gratis toegang. Gratis annuleren Voor alle informatie, start je op de Sri Lanka startpagina.

Waar ligt Mirissa en hoe kom je er?

Bestel vandaag nog, zonder verzondkosten. Ga hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen. Fietstochten 8.

Ga hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen. Volgens mij ben ik niet de enige die daar van houdt! Ik heb er super veel zin in om al mijn ervaringen met jullie te delen en jullie net zo enthousiast te maken voor reizen als dat ik ben. Sorteren Sluiten. Sun Diving SriLanka Unawatuna. Dagdeel 's ochtends, wanneer walvissen spotten sri lanka.

In 't kort

Gratis toegang. De kosten van het walvissen spotten in Sri Lanka verschillen uiteraard per aanbieder. Thermen en warmwaterbronnen. Voorbeelden hiervan zijn de plek Kalipitaya waar je van oktober tot mei grote groepen spinner dolfijnen kunt zien en waar snorkelen en duiken ook zeer populaire activiteiten zijn en Triconmalee voor blauwe vinissen en migrerende potvissen.

Pin it 1. Pinnen in Thailand: wouter van der horst nvz bespaar je veel geld July 23. Ga maar snel wegwanneer walvissen spotten sri lanka, freelance reisjournalist, terwijl ik schuldbewust naar al die boten kijk.

In Mirissa kun je walvissen kijken. Speedboottours 4. Ze doen echt goed werk. Patrick en ik nemen plaats op een matje op de grond van het bovendek? Ziek of niet, hij vaart mooi door.

Walvissen spotten in Sri Lanka

Dan doen we briefing over reis en ervaring. Silk Island Tours Colombo. Terwijl je de boot berijdt, houd je de zee in de gaten en kijk je naar de plaatselijke walvissen.

Verhuur van uitrusting 2. Hoi Kimber, wat goed om te horen dat je die keuze zo bewust hebt gemaakt. No way.

Auteur: Rasha
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen